XS
SM
MD
LG

Dve provere naredne nedelje

Nepunih mesec dana ostalo je do početka prolećnog dela takmičenja u kojem fudbalerke Vojvodine, imaju želju i obavezu, da se plasiraju među 4 najbolja srpska tima u prvenstvu i kupu. Upravo zbog proklamovanih ciljeva i ambicija, „crveno-bele“ devojke vredno treniraju još od 15 januara.
Nakon prvog dela priprema, koji se, uglavnom sastojao od rada na sticanju fizičke kondicije, snage, brzine i eksplozivnosti, protekle srede je odigrana  prva kontrolna utakmica protiv prvaka Hrvatske, ŽNK Osijek.

Naredne nedelje, Vošine dame u kopačkama, imaće još dve provere. Prva je na programu, već u ponedeljak, 15. februara, a protivnik Vojvodini, biće muška kadetska ekipa OFK Slavija. Susret će se odigrati na stadionu istoimenog kluba, u novosadskom naselju Salajka, sa početkom u 12:00 časova.
Subota, 20. februar je predviđena za gostovanje u glavnom gradu Mađarske, u kojem će Novosađanke, odmeriti snagu sa ženskom ekipom slavnog  Ferencvaroša. Utakmica će se odigrati u Sportskom centru FTC, koji se nalazi nedaleko od novog, velelepnog stadiona popularnog mađarskog kluba, „Groupama Arena“.

RASPORED ODIGRAVANJA PRIJATELJSKIH UTAKMICA

PONEDELJAK, 15.02.2016.

OFK SLAVIJA (kadeti) - ŽFK VOJVODINA

Stadion OFK Slavija

Početak u 12:00 časova

SUBOTA, 20.02. 2016.

FERENCVAROSI TORNA CLUB-ŽFK VOJVODINA

Népligeti sporttelep 1101 Budapest, Vajda Péter utca 48.

Početak u 15:00 časova