XS
SM
MD
LG

"Dizelka" spremna za padince

Fudbaleri  Železničara u prvom meču nastavka sezone na svom stadionu SRC Mladost dočekuju Dolinu koja je prvi deo sezone završila u donjem delu tabele. Pripremni period fudbaleri sa Tamiša odradili su van svog terena gde igraju prvenstvene mečeve, a  trener Aleksandar Stevanović ističe da je zadovoljan kako su se pripreme odradile u protekla dva meseca rada

-„ Trenirali smo u teškim uslovima i sve pripremne odigrali kao gosti i jedva čekamo da krenemo sa utakmicama. Nama je svaka utakmica vrlo bitna i svaki bod i cilj nam je  da se plasiramo u prvih osam ekipa.Imamo dosta novih igrača koji se uklapaju u naš rad i zadovoljni smo kako rade i  verujem da će momci opravdati očekivanja moja i ljudi iz kluba.“- kaže trener Stevanović.

U prvom meču domaćini ste  Padincima kojima su bodovi takođe neophodni u borbi za opstanak.

-„ Dolazi nam rival i klub koji je poslednjih godina beležio dobre rezultate i koji u svom sadašnjem sastavu imaju dosta dobrih mladih fudbalera koje predvodi iskusni stručnjak Drašković.U ovom meču nema puno iznenađenja vrlo dobro se poznajemo i pobednika u ovom meč može da odluči jedan detalj ili jedna greška.“- kaže Stevanović.

Brzonogi napadač Aleksandar Čišić koji je upravo stigao iz Doline u ovom prelaznom roku  pred prvi meč u dresu „dizelke“ kaže:

-„ U nedelju dočekujemo moj bivši klub odakle nosim lepe uspomene i želim da istaknem da neće nam biti nimalo lako da upišemo prva tri boda. Spremni smo za meč koji će sigurno privući veliki broj ljubitelja fudbala i očekujem lep i neizvestan meč, a na kraju neka pobedi bolji tim.“-

 

Foto B.Stojkovski Napadač Aleksandar Čišić