XS
SM
MD
LG

"Dizelka" spremna za gostovanje lideru u Odžacima

Fudbaleri  Železničara u poslednja tri meča ostvarili su tri pobede uz gol razliku 8:0 i posle 27 kola odigranih nalaze se na sedmom mestu sa osvojenih 39 bodova. Na svom stadionu SRC Mladosti fudbaleri „dizelke“ u poslednjem meču  savladali  su Dunav iz Starih Banovaca golovima Danila Kovačevića i Aleksandra Čišića u poslednjih pet minuta igre. Trener Aleksandar Stevanovićbio je zadovoljan posle treće uzastopne pobede svojih pulena  i kaže:

Napadač Danilo Kovačević

-„ Napravili smo dobre rezultate u poslednjim mečevima i želim da istaknem da je nama  svaka utakmica vrlo bitna i svaki bod i cilj nam je  da se plasiramo u prvih osam ekipa. Posle ove pobede verujem da će momci opravdati očekivanja moja i ljudi iz kluba i da ćemo u naredna tri kola uspeti da zadržimo mesto koje sada zauzimamo na tabeli.“- 

Napadač Danilo Kovačević koji je u dresu „dizelke“ došao iz Sloge Petrovca na Mlavi počeo da pruža partije koje se od njega očekuju i kaže:

-„ Bila je teška utakmica i do tri boda došli smo u samoj završnici najviše zahvaljujući kvalitetu koji posedujemo kao tim.  Drago mi je da sam postigao vodeći pogodak  i ceo meč smo odigrali kako se od nas očekuje i najvažnije da smo nastavili seriju pobeda u nizu i samim tim poboljšali plasman na tabeli.“-

U subotu gostujete lideru na tabeli u Odžacima.

-„ Spremni smo za meč koji će sigurno privući veliki broj ljubitelja fudbala i očekujem lep i neizvestan meč, a na kraju neka pobedi bolji tim. Želimo da se predstavimo u što boljem svetlu i da pokušamo da ostanemo neporaženi na ovom teškom gostovanju gde je domaći tim blagi favorit pred svojim navijačima.“- kaže Kovačević.