XS
SM
MD
LG

Južnobanatski derbi u Omoljici

Dva najbolja kluba u Prvoj JBPFL četiri kola pre kraja prvenstva drugoplasirana domaća Mladost koja će u baraž za plasman u viši rang i prvoplasirana ekipa Dinamo 1945 koja je obezbedila ulazak u Banatsku ligu odmeriće snage Omoljici. U poslednjem meču na gostovanju Budućnosti u Alibunaru, Omoljčani su slavili 2:1, dok su fudbaleri „brzog voza“ na gostovanju Partizanu u Uljmi ostvarili 23 pobedu u prvenstvu savladali domaćine 4:0. Trener domaće ekipe Vladan Nestorović pred duel sa Pančevcima kaže:

-„ Dolazi nam ekipa koja koja ubedljivo prva na tabeli i koja je favorit bilo gde da igra tako je i u ovom meču. Maksimalno poštujemo goste koji imaju najkvalitetniji sastav i očekujem da će moji igrači pružiti maksimum i uz pomoć navijača pokušati da ostvarimo dobar rezultat u ovom duelu. Želim da napomenem da smo mi ostvarili plan koji smo imali pred start sezone i da ćemo našu pravu vrednost videti u ovom meču protiv jakog protivnika.“-

Fudbaleri „brzog voza“ obezbedili su ulazak u Banatsku ligu, a trener Miroslav Milošević pred gostovanje u Omoljici rekao je:

- „ U dosadašnjem delu sezone napravili smo dobre rezultate i želim da pohvalim igrače koji su najzaslužniji za naše uspehe. Gostujemo ekipi koja pokazala da poseduje kvalitet i koja se zasluženo nalazi na drugom mestu. Očekujem da će na tribinama biti dosta ljubitelja fudbala i da će utakmica biti lepa i neizvesna i da ćemo mi pokušati da slavimo i u ovom duelu.“-

Meč će se odigrati u sredu sa početkkom u 17 3o časova očekuje se da će tribine biti dobro popunjene, jer ovaj duel starih rivala i prijatelja uvek je privlačio veliku pažnju ljubitelja fudbala u Južnom Banatu.

 

 

FK Mladost - Omoljica