XS
SM
MD
LG

Sa bebom u stomaku na fudbalski teren

 Ništa nije više sporno kada sa pistaljkom vidite ili sudijskim barjačetom vidite devojku ili ženu na fudbalskom terenu. Prošla su ta vremena kada je to bila tabu tema. Ali Jelena Spasić iz Orašja sela u blizini Varvarina je poseban primer.

Ona naime sudi iako j  e u drugom stanju i to joj ne pričinjava problem. U konsultacijama sa mojim doktorom dobila sam saglasnost da mogu da sudim do kraja sezone a potom ću na svet doneti potomstvo i za godinu dana eto me ponovo na fudbalskim terenima kaže ponosito Jelena.
Fudbal sam zavolela preko mog oca Miće Spasića koji je celi život  što naš narod kaže vukao za ruku po okolnim terenima. Ipak za prava znanja o ovom poslu moram pre svega biti zahvalna prijatelju mog oca do skora sudije na srpskoligaškim terenima  Darku Rasincu koji me je uputio u osnovna znanja" kaže Jelena.


Sa kolegama nikad nisam imala problem a jedan od njih Jelić Marko kaže: " sa Jelenom je uvek lepo to je bas drugarstvo, medjusobno se poštujemo i uvek kad možemo joj izađemo u susret. Inače Jelena se zimus udala u Parunovac Kruševačko predgrađe: "Nemogu kaže da ne pohvalim i svog muža. Nikakvih problema nema on mi čak daje podršku.

 

Jelena Spasić prvi pomoćni sudija na utakmici Prve lige Rasinskog okruga Mačkovac-Ribnik

Sa kolegama Goranom Minićem i Aleksom Pendom

Darko Rasinac najzaslužniji za razvoj Jelene