XS
SM
MD
LG

Trener Nikola Bala merka ponude

 

Trener Nikola Bala fudbalsku karijeru počeo je u matičnom klubu Sutjeske (Bačko Dobro Polje), a kasnije je nastupao za Novi Sad, GOŠK Jug (Dubrovnik), Mogren (Budva), Radnik (Bijeljina) i kao internacionalac nastupao je u Monpelje (Francuska), Durbash (Nemačka).U trenerskom poslu Nikola Bala dosad je vodio mnoge klubove, a najbolje uspehe postigao je sa Radnikom (Bijeljina), Sutjeska (Foča), a poslednji klub koji je vodio bio je srpskoligaš Dolina. Trenutno se odmarate u svom domu u Bačkom Dobrom Polju, ali niste mirovali.

-„ U proteklih tri meseca odmorio sam se od trenerskog posla i imao sam vremena da posmatram dosta utakmica širom Vojvodine. Dobro mi je došla ova pauza, jer sam bolje upoznao fudbalska dešavanja u Srbiji, jer dugo nisam bio i niti radio ovde.“- kaže trener Bala.

Nekoliko klubova iz zemlje kao i iz BIH, Crne Gore i Slovačke želi da vas angažuje u novoj sezoni.

-„ U protekloj pauzi bilo je kontakta sa nekoliko naših vojvođanskih i klubova iz našeg regiona i za sada sve je ostalo na tome. Ovih dana imaću ozbiljne razgovore i videću šta je najbolje za mene i sigurno ću prihvatiti, samo klub čije se ambicije poklapaju sa mojim trenerskim željama.“- kaže Bala.

 

 

Trener Nikola Bala