XS
SM
MD
LG

Veliki potencijal mladog Dušana Ilića

Dušan Ilić skroman mladić ali vrlo ambiciozan,rodjen je 1993. godine u Prokuplju. Prve fudbalske korake je načinio u Toplicaninu gde i danas igra. U selekcijama FS RIS je odigrao više zvaničnih i prijateljskih utakmica, bio i ostao jedan od najboljih desnih bekova svoje generacije. Odličan je učenik u srednjoj školi u Prokuplju.
Učesnik akcije “Revijalna utakmica mladih fudbalera” u organizaciji Kplusfootball. Svojom igrom i ponasanjem na utakmici prosto rečeno sve je oduševio. Ima brata blizanca Stefana koji je isto tako fudbaler, ali po svim kriterijumima malo slabiji od Dušana, a pred kojim je isto tako bogata fudbalska karijera. Dušan i Stefan odrastaju u vrlo homogenoj porodici i imaju podršku roditelja.
 
Mladi Dušan Ilić je dao pristanak i omogućio Agency Kplusfoodball da brine o njegovoj daljoj karijeri. Za sada sve ide u dobrom pravcu ponuda ima i verujemo da će ih svakim danom biti sve više. Za Dušana ima interesovanja i iz inostranih klubova- rekli su nam u Agency Kplusfootball. O igraču takvog potencijala i fudbalskog umeća tek će se čuti na fudbalskim terenima.