XS
SM
MD
LG

Kurtušić veliko pojačanje za Napredak

Novi član kruševačkog Napredka postao je fudbaler Ivan Kurtušić  rodjen 1984. u Beogradu, inače član Agency Kplusfootball. Ivan Kurtušić je ponikao u mladjim selekcijama  Crvene zvezde (bio kapiten), preko italijanskog Milana, francuske Bastije,naših superligaša Vojvodine i Smedereva,  renomiranih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, Borac iz Banja Luke i Pobeda iz Prilepa.  Ovog prelaznog roka bio je na meti brojnih klubova iz Super lige Albanije (Fllamurtari), bio na probi, sve oduševio ali jednostavno nisu odgovarali uslovi koji su ponudjeni i nije prihvaćena inoponuda.

Rukovodstvo Napredka iz Kruševca je brzo reagovalo, imajući u vidu borbu za povratak u Super ligu, da im profil igrača kao što je Ivan treba, stupilo u kontakt sa Agency Kplusfootball i dalje sa igračem ponudilo svoje uslove, koji su vrlo skromni ali u domenu svojih mogućnosti. Na sastanku sa rukovodstvom Napredka Ivan je prihvatio ponudjene uslove.
-  Uslove koje sam prihvatio za nastupe u Napredku su vrlo skromni, očekivao sam mnogo više, znajući da vredim, ali me nosila želja da pomognem klubu u borbi za povratak u Super ligu jer to grad i klub zaslužuju. Odigraću vrlo profesionalno ovu godinu i nadam se da ćemo zajedno sa saigračima i rukovodstvom kluba proslaviti povratak u Super ligu, to je trenutno moja želja i ambicija. Hvala ljudima iz Napredka koji veruju da im mogu pomoći u borbi za plasman u Super ligu, hvala i Agency Kplusfootball na vrlo iskrenoj saradnji i pomoći u realizovanju transfera i daljoj mojoj karijeri – bio je to prvi komentar Ivana Kurtušića novog člana Napredka iz Kruševca.