XS
SM
MD
LG
28.08.2016 Administrator

Milica Dabović preuzela startni broj za Belgrade 10k

Bronzana olimpijka i jedna od najboljih srpskih košarkašica, Milica Dabović, juče je preuzela svoj trkački broj sa kojim će za nedelju dana, 4. septembra, nastupiti na Nike BELGRADE 10k trci, najvećem beogradskom trkačkom spektaklu u kojem učestvuju trkači iz Beograda, Srbije i regiona.

“Iako je iza mene ne samo naporna sezona, već i Olimpijada na kojoj smo u borbi za medalju davale zadnje atome snage, ni za šta ne bih propustila da učestvujem u ovakvoj sportskoj manifestaciji. Budući da sam u Riju osetila šta znači imati podršku kada daješ sve od sebe, pozivam sve Beograđane koji ne trče da izađu na ulicu i podrže trkače u obaranju sopstvenih rekorda i postizanju što boljih rezultata” – poručila je Dabović prilikom preuzimanja broja nakon čega se u Nike korneru na “Back to school” sajmu podružila sa đacima i podelila još uvek sveže utiske sa olimpijskih igara.

Prijave za Nike BELGRADE 10k su zatvorene, a do trke je ostalo svega nedelju dana. Svo trkači koji još nisu preuzeli svoje brojeve mogu to da učine do 3. septembra na sledećim lokacijama:

TC UŠĆE, Bulevar Mihajla Pupina 4, ispred Sport Vision radnje svakim danom od 10h do 22h.
DOM OMLADINE, Makedonska 22/IV, svakim danom od 10h do 22h.
RUN’N’MORE, Uzun Mirkova 10, svakim danom od 12h do 20h

Brojevi neće moći da se preuzmu na dan trke, 4. septembra.