XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Jedinstvo iz Novog Bečeja i Dolina iz Padine u četvrtfinalu Kupa Srbije

VRBAS, 27. novembar (Info centar ).- Jedinstvo iz Novog Bečeja i Dolina iz Padine sastaće se u četvrtfinalu kuglaškog Kupa Srbije.

Kuglaši superligaša Jedinstva savladali su u pretkolu na kuglani u Vrbasu vojvođanskog ligaša novosadsku Vojvodinu sa 3.390: 3.347 (5:3). Odlučio je pobednika, posle 3:3 u igračkim pendima, veći broj čunjeva, gde su kuglaši iz Novog Bečeja bili bolji (+ 43). Nikola Popović iz Vojvodine sa 615 čunjeva bio je irač utakmice, dok je kod Jedinstva najuspešniji bio Norbert Ernješi sa 602 čunja. Sudio je Darko Milović.

Vojvođanski ligaši Jadran iz Golubinaca i Dolina iz Padine odigrali su takođe u Vrbasu i slavili su kuglaši iz Padine sa 3.316:3.220 čunjeva i 7:1 u poenima. Pobednički tim predvodio je bronzani sa kadetskog Svetskog kupa Želislav Jakab sa 616 čunjeva, dok je kod Jadrana najbolji bio Miodrag Pavlović sa 570 čunjeva. Sudio je Predrag Koprivica.

Svi parovi četvrtfinala Kupa Srbije (4. decembar): Crvena zvezda - Kragujevac (kuglana Spens u Novom Sadu od 11 časova, sudija Jovan Boda).

Beograd- Kordun Kljajićevo (kuglana u Vrbasu od 11 časova, sudija Darko Milović).

Partizan – Radnički Novi Sad (kuglana u Kragujevcu, sudija Milovan Pantić).

Jedinstvo Novi Bečej - Dolina Padina (kuglana Banjica u Beogradu, sudija Saša Mitrović).

Kod žena, u četvrtfinalu slobodan je prošlogodišnji finalista Kristal (Zrenjanin). Ostali parovi (mečevi se igraju 4. decembra):

Alimenta- Apatin (kuglana u Bačkoj Topoli od 11 časova, sudija Arpad Antal).

EDB – Radnički Novi Sad (kuglana u Kragujevcu od 15 časova, sudija Milovan Pantić).

Singidunum Beograd - Srem Ruma (kuglana u Vrbasu od 15 časova, sudija Pjer Koprivica).