XS
SM
MD
LG

Zmajevi trijumfalno prošli kroz Čačak

Počelo je sve prilikom koju nije iskoristio Zec, nakon lepog šuta, a igrao se peti minut utakmice. Pet minuta kasnije zapretio je i domaćin preko Jovanovića, ali je lopta otišla pored gola. U 17. minutu ponovo prilika za Borac, ovaj put se u šansi našao Savić koji nakon dobre kontre šutira, ali Popović je siguran. Najbolju šansu domaćin je imao u 27. minutu. Delić je šutirao, ali sa gol linije je loptu izbacio Jovanović.

Domaćin i pored više šansi, opredelio se na kontranapade, ali Voždovac je nastavio sa svojom igrom i u drugom delu. Totalna dominacija i posed lopte Voždovčana prouzrokovali su grešku domaćih koju koristi Dražić i uz odličan njuh uspeva da sprovede loptu ka mreži i donese prednost Voždovčanima. Igrao se 60. minut.

Samo šest minuta kasnije, prednost je duplirana. Ćirković odlično prolazi po desnoj strani, upošljava Dražića, koji je ovaj put u ulozi asistenta, nesebično ostavlja povratnu Lukiću koji odlično prati akciju.

Ipak i domaćin dolazi do gola. U 72. minutu, na asistenciju Tijaga,  Jovanović se najbolje snalazi u kaznenom prostoru tima iz glavnog grada. Imali domaći još jednu šansu. Mihajlović je pobegao odbrani ekipe sa Dušanovca, pokušao lob udarcem, ali je prečka bila saveznik gola golmana Popovića.

Rezultat: BORAC – VOŽDOVAC 1:2 (0:0). Stadion Borca u Čačku. Sudija: Igor Stojiljković. Pomoćnici: Milutinović Srđan i Miodrag Zdravković. Strelci: Jovanović za Borac u 76. minutu, a Dražić u 60. minutu i Lukić u 67. minutu za Voždovac.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, ĆIRKOVIĆ, FILIPOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, PAVLOVIĆ, ZEC, BLAGOJEVIĆ, DRAŽIĆ, LUKIĆ, ASANI. IGRALI SU JOŠ: PUTINČANIN, STOJANOVIĆ, SREĆKOVIĆ.

BORAC: ALEKSIĆ, TANASIN, KOSTIĆ,DRAŠKOVIĆ, KRSTIĆ, DELIĆ, MARČIĆ, ZOĆEVIĆ, JOVANOVIĆ, SAVIĆ, TIAGO.