XS
SM
MD
LG

Rvanje: Budući šampioni na pripremama u Rumuniji

Kadetski i juniorski reprezentativci Srbije nalaze se na desetodnevnim pripremama u  rumunskom Temišvaru, gde pored domaćina učestvuju još i rvači Moldavije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa rumunskim rvačkim savezom, naši mladi rvači biće u prilici da u sjajnim uslovima rade sa kvalitetnim reprezentacijama, što će im biti veoma korisno za nastavak karijere, pošto se od ovih momaka očekuje da naslede trofejne seniorske reprezentativce u budućnosti.

Foto: RSS

Na  pripremama se nalazi 12 rvača pod vođstvom reprezentativnih trenera Batrića Karadžića i Dragana Radojevića. Od juniora tu su Dejan Petrović (Potisje Kanjiža), Adam Katona (Herkules Gornji Breg), Đorđe Šević (Fruškogorac Sremska Kamenica), Danilo Čolić (Radnički Beograd) i Seastijan Nađ (Potisje), dok su od kadeta pozvani Luka Vukadinović (Radnički Kragujevac), Aleksa Ilić (Radnički Beograd), Kristijan Tači (Spartak Subotica), Martin Šuranji (Senta), Aleksandar Simović (Kragujevac), Aron Pinter (Senta) i Uglješa Gajić (Vitez Šabac).

Naši mladi reprezentativci u Temišvaru će trenirati do 16. februara, a prva provera nakon povratka iz Rumunije očekuje ih istog vikenda na međunarodnom kupu „Serbia Open“ u Beogradu.