XS
SM
MD
LG

Golman Vukmirović kapitulirao pre pištaljke!

Kod Ložionice pobednik je odlučen u poslednjim sekundama susreta. Strelac je bio Sekulić koji je bio najspretniji posle kornera sa leve strane. Do tada viđena je ravnopravna borba na terenu posle dva pogotka postignuta u prvog trećini meča.

sa utakmice Kiker - Brodarac

Gostujući fudbaleri su nešto više vremena proveli na terenu protivnika ali su zato domaćini propustili da realizuju bar pet - šest prilika za postizanje gola. Golman ekipe Brodarca Bojan Vukmirović je najveći krivac što se u listu strelaca nkisu upisali Milanović, Mandić. Sekulić. Izvanredno je čuvao svoju mrežu čak i onda kada su svi na stadionu videli loptu iza njegovih leđa.

Gledaoci dvanaesti igrač domaćina foto: Stole

Domaćini su poveli golom Milanovića koji je sa destak metara savladao odličnog golmana gostujuće ekipe a samo desetak minuta kasnije posle prodora Lukića rezultat je poravnao Gašić. Meč je odigran po veoma hladnom vremenu ali to nije smetalo onim najodanijim ljubiteljina fudbala da dođu i odgledaju utakmicu u kojoj je viđeno sve ono što krasi "najvažniju sporednu stvar na svetu.

KIKER - BRODARAC 2:1 (1:1)

Kraljevo - Stadion kod Ložionice. Gledlaca 300. Sudija: Dragan Čolović (Baljevac) 7,5. Strelci: Milanović u 13. Sekulić u 90. (Kiker), Gašić u 21. (Brodarac)

KIKER: Marunić 7, Markiš 7, Trnavac 6,5, Grabovac 7, Vučinić 6,5, Mandić 7, Denić 6,5, Milićević 6,5 (Baltić -), Milanović 7 (Glišić -), Todorić 7, Sekulić 7

BRODARAC: Vukmirović 8, Petrović 7, Mitrović 6,5, Jovanović 6,5, Pavlović 7, Vlaisavljević 7, Vukosavljević 6,5 (Žerjal -), Vlaović 6,5 (Shanga 6,5), Gašić 7, Lukić 7,5 (Sremčević -), Burumdžija 6,5

Igrač utakmice: Bojan Vukmirović (Brodarac)