XS
SM
MD
LG

Liga "B" timova: Mladost i Radnički remizirali

U veoma zanimljivoj utakmici, danas u Lučanima, u okviru Lige “B” timova Superlige, domaća Mladost i niški Radnički su podelili podove odigravši nerešeno 2:2. Susret je bio rešen već u prvom poluvremenu, u 42. minutu, kada je Kojić bio precizan sa “bele tačke”.

foto: penal.rs

U 19. minutu Radnički je poveo evrogolom Travančića . Sa udaljenosti od nekih dvadesetak metara od gola domaćina, uputio je pravi projektil u sam gornji ugao Krznarića. Golman Lučanaca je nparavio paradu, ali je samo ulepšao pogodak plavokosog niškog napadača – 0:1.

Mladost je izjednačila u 31. minutu. Radivojević se ubacio iz drugog plana po desnom boku, a onda uputio odličan centaršut „na drugu stativu“, na pravom mestu se našao Odita i smestio loptu u mrežu – 1:1.

Nakon samao nekoliko minuta Mladost je preokrenula rezultat u svoju korist. Nakon jedne neuspele ofsajd zamke najbolje se snašao radivojević i u 38. minut rezultat je glasio 2:1 za domaćina.

Nekoliko minuta kasnije, Kojić je u šesnaestercu domaćih oboren, a sudija Milanović pokazao na belu tačku. Isti igrač je preuzeo odgovornost i izveo kazneni udarac. Preciznim udarcem je savladao Krznarića i u 42. minutu postavio konačan rezultat– 2:2.

Šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac bio je zadovoljan nakon utakmice:

"Imali smo odličnu proveru protiv veoma dobrog protivnika, na vrlo kvalitetnom terenu. Utakmica nam je poslužila da proverimo trenutne mogućnosti, pružili smo šansu svim igračima na koje smo mogli da računamo i, iskreno, najvažnije je da se niko nije povredio, jer nas očekuje derbi sa Partizanom koji dočekujemo u dobrom raspoloženju i sa velikim ambicijama" – rekao je šef struke niškog tima po završetku prvog meča Radničkog u Ligi „B“ timova.

foto: penal.rs


MLADOST – RADNIČKI 2:2 (2:2)

Lučani, 25. marta.Stadion Mladosti.Sudija: Miloš Milanović (Ćuprija).Strelci: -0:1 Travančić 19. -1:1 Odita 31. -2:1 Radivojević 38. -2:2 Kojić (iz penala) 42.

MLADOST: Krznarić, Andrić, Pešić, Ivan Milošević, Bogdan Milošević, Pejović, Tumbasević, Radivojević, Milosavljević, Jovanović, Odita. Igrali su još: Zečević, Šatara, Protić, Saničanin, Gavrić, Bojović, Pavlović.

RADNIČKI: Zogović, Aleksandar Jovanović, Živković, Perendija, Petrović, Tomić, Stojanović, Arsić, Travančić, Noma, Kojić.

Igrali su još: Bajić, Bulatović, Popara, Dušan Živković, Stanojević, Apostolović, Ilić.