XS
SM
MD
LG

Dečije Igre bez granica u Pećincima

 

Sport u najlepšem obliku

 

  Prelep, sunčani prolećni dan, na šetalištu u centru Pećinaca, ulepšala su deca iz osnovnih škola pećinačke opštine, predškolskih ustanova, kao i gosti iz Rume. Posle Donjeg Tovarnika, Kupinova i Šimanovaca, organizovane su završne „Igre bez granica“ za 2017. godinu. Na svojevrsnom „poligonu spretnosti“ najmlađi su pokazivali svoju spretnost, za šta su svi nagrađeni medaljama, koje su sim uručili: Snežana Gagić, načelnica Odeljenja društvenih delatnosti i Siniša Đokić, predsednik Sportskog saveza „Razvoj sporta“ Pobednika nije bilo – pobedio je sport“: sport u najlepšem obliku!

  - Iako se kaže da što je lepo kratko traje, u našem slučaju to ne važi – izjavila je Dubravka Kovačević Subotički, „prva dama“ pećinačke opštine – Dečije „Igre bez granica“ prerastaju u tradiciju, a sve veći broj dece na poligonu spretnosti jasan je pokazatelj da se vidimo u naredne godine. Zadovoljstvo je družiti se na ovakav način sa decom, navijati za svakog od njih, pružati im podršku i videti njihova nasmejana lica.

  Pokrovitelj Igara je bio Sportski savez.

  - Ove godine smo imali jedne igre više u odnosu na 2016. godinu – istakao je Siniša Đokić – Raduje nas da se broj dece stalno povećava i da deca pokatuju sve veću spretnost, što je za nas jasan pokazatelj da je osnovni cilj dostignut: omasovljenje školskog i amaterskog sporta.

 

 

Učesnici Igara u Pećincima

Predsednica pećinačke opštine Dubravka Kovačević Subotički

Igre bez granica (1)

Igre berz granica (2)

Mala pomoć

Svi su pobednici

Prva medalja