XS
SM
MD
LG

Discovery ovog proleća donosi tv poslastice za gledaoce Balkana

Proleće je sinonim za buđenje prirode, pa tako i podsticaj radoznalosti i otkrića. I jedno i drugo su sinonimi za kompanijiu Discovery koja je baš zato za ovo proleće pripremila prave televizijske poslastice iz različitih žanrova: dokumentarnih, lajf stajl i sportskih.

 

„Ukusu gledalaca Balkana posvetili smo značajnu pažnju”, kaže Viktorija Dejvis, direktorka Kompanije Discovery za region jugoistočne Evrope, najavljujući značajan broj sjajnih serijala koji će biti emitovani na popularnim Discovery kanalima: Discovery Channel, TLC i Eurosport.

 

Birajući programe za Balkan, Discavery je prema rečima Viktorije Dejvis uvažio činjenicu da gledaoci Balkana izuzetno vole sport, avanture, ali i zabavne sadržaje fokusirane na ljubav i veze. Očekujemo da će značajnu pažnju publike privući i avanture svetski poznatih ličnosti poput Kortni Koks i Šakila O’Nila koji će učestvovati u serijalu „U divljini sa Berom Grilsom”, ali i nova serija „Borac” sa Idrisom Elbom” – ističe Dejvis.

 

Uz to, na TLC stižu serijali „Venčanica iz snova” a u maju će gledaoce u Srbiji obradovati nova sezona omiljenog stručnjaka za torte, Badija Valastra. Na Eurosportu dosta zanimljivih sportskih prenosa, uključujući dva najpopularnija Grand Slam turnira - Rolan Garos i Vimbldon. „Publika na Balkanu zna šta je dobar sadržaj i sa njima ćemo i na predstojećim turnirima deliti radost dobre igre Novaka Đokovića i ujedno se pripremamo za užitke koje će nam sportisti sveta, pa i ovog regiona doneti na Olimpijskim igrama u Pjongčangu sledeće godine čija prava prenosa imamo upravo Discovery”- zaključuje Viktorija Dejvis.