XS
SM
MD
LG

Novi Pazar odneo bodove, sledi grčevita borba Jastrepca za opstanak u ligi

U 20. kolu Prve futsal lige Srbije Novi Pazar je sinoć pobedio u Blacu Jastrebac sa 8:2 (4:1). Golove za Jastrebac postigli su Dušan Savović u 16. i Marinko Sudimac u 36. minutu. U listu strelaca za Novi Pazar upisali su se: Milan Mutavdžić u 7. i 38.minutu, Eldin Redžepović u 9. i 10. minutu, Elvedin Sadović u 17. minutu, Ilhan Karišik u 26. minutu i Nikola Micić u 36. i38. minutu utakmice.

Trener ekipe Novog Pazara, Vladan Cvetanović ističe da je obo bila teška utakmica za opstanak u ligi.-Čestitao bih domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri a što se naše ekipe tiče u narednom kolu smo domaćini ekipi Kalče iz Niša. Željeni cilj smo ostvarili, opstanak u ligi, i naredna utakmica nam je u drugom planu u odnosu na finale Kupa, ističe  Cvetanović.-Znali smo da će ovo biti teška utakmica koju smo morali da dobijemo pred svojom publikom. Loše smo ušli u meč i ostaje nam da šansu tražimo u Mitrovici protiv Deusa i pred svojom publikom, ističe Nemanja Milivojević, igrač KMF Jastrepca.

Predsednik Sportskog saveza opštine Blace Miloš Vasiljević ističe da KMF Jastrebac još uvek sve drži u svojim rukama, što se opstanka u Prvoj ligi tiče.

– Ostaje nam da se nadamo da ćemo zabeležiti još dve pobede. Ono što brine jeste ponašanje pojedinaca i trenera i ostalih ljudi koji izgleda ne doprinose na najbolji način onome čemu svi težimo a to je opstanak  najvišem rangu takmičenja. Ukoliko zabeležimo dve pobede treba razmisliti šta i kako dalje i vratiti se na stare staze koje su nas krasile početkom ove sezone, ističe Miloš Vasiljević.

Sastavi ekipa:KMF Jastrebac: Pavle Pavlović, Dragiša Trojanović, Marko Lapčević, Dušan Savović,Ivan Vuletić, Miljan Gajić, Aleksandar Nedeljić, Nemanja Milivojević, Siniša Trojanović, Stefan Pavlović, Marinko Sudimac, Stefan Jozić, Nikola Ljubisavljević, Dušan Spasojević.

KMF  Novi Pazar: Edis Rašljanin, Eldin Redžepović, Elvedin Sadović, Milan Mutavdžić, Ilhan Karišik, Veroljub Vukadinović, Jovan Cvetanović, Mersid Radetinac, Vasilije Stanišković, Admir Mujović, Emir Mušović, Nikola Micić.