XS
SM
MD
LG

Uspeh mladih Slogaša budućih asova sa Ibra

Pionirska ekipa Košarkaškog kluba Sloga ostvarili su na kraju sezone veliki uspeh. Posle polufinalnog turnira održanom u Kraljevu Sloga je izborila plasman na finalni turnir koji je odražan u Beogradu u hali FMP na Železniku.

- U našem gradu smo za protivnike imali tri ekipe Srem, beogradski Partizan i Mega Vizuru koja je tada bila ubedljivo prva a mi smo zahvaljujući boljoj koš razlici ostvarili pravo da učestvujemo na završnom turniru u Beogradu - kaže trener Bojan Despotović.

Ekipa na polufinalnom turniru u Kraljevu

Zanimljivo je da je Sloga jedina ekipa iz unutrašnjosti. Naime, na finalnom turniru učestvovale su četiri ekipe iz Beograda i tri iz Vovodine.

- Mi smo se u prvom susretu sastali sa Vizurom. Oni su pobedili a kasnije su i osvojili titulu. Zaista su bili najbolji što kazuje da su sve utakmice završili sa velikom razlikom. Za nas je ovo bio veliki uspeh i ponosni smo što smo jse našli u ovom društvu.

Pioniri Sloge pred početak finalnog turnira u Železniku

Nema sumnje da će ovaj uspeh biti veliki podstrek mladim košarkašima koji će uskoro zasigurno biti uzdanice nekadašnjeg kraljevačkog košarkaškog giganta.

Za Slogu su na turniru nastupali: Miloš Petrović, Vladimir Bogojević, Miljan Nedeljković, Bogdan Vuković, Đorđe Miličić, Mitar Perišić, Miloš Tošić, Mihajlo Mušikić (kapiten), Aleksa Vilotijević, Nikola Milivojević, David Kusmuk, Jovan Milosavljević. Trener Bojan Despotović, pomoćni trener Aleksandar Vukadinović.