XS
SM
MD
LG

Poraz koji ne boli!

U poslednjem kolu Regionalne lige u futsalu, grupa jug, KMF Bele crkve izgubio je u Bujanovcu od KMF Zufo sa 6:3 (3:1). Strelci za Bele crkve bili su Dikić (12,28), Radosavljević (37) a za Zufo: Nikolić (6,18), Stošić (16), Saliji (17,38) i Trajković (26). Iako utakmica nije imala rezultatskog značaja obe ekipe su se potrudile da prikažu dobar fudbal na kraju sezone. Domaćini su se bolje snašli u ostvarili pobedu. Na kraju prvenstva Leskovac je prvi, Bele crkve druge a Zufo treći. Od sledeće sezone menja se sistem takmičenja u futsalu. Prva futsal liga ostaje, a formira se Jedinstvena druga liga i Treća liga.

U Trećoj ligi igraće: Leskovac, Radnički Niš, Bor, Banjica Bela Palanka, Ekonomist Niš, Niš 92, BSK Bujanovac, Vinter sport.

Još dva člana ove lige znaće se posle baraža: Miners Majdanpek - Zufo Bujanovac i Bele crkve - Akademac Niš. Igra se do dve pobede.

U sredu u 19 sati u sportskoj hali u Kuršumliji KMF Bele crkve igra prvu utakmicu baraža sa Nišlijama. U stručnom štabu Kuršumličana kažu da će dati sve od sebe da se plasiraju u Treću futsal ligu Srbije što bi bio veliki uspeh kluba koji je osnovan pre godinu dana.

KMF Bele crkve