XS
SM
MD
LG

Stoni tenis: Memorijal u znak sećanja na profesora Zorana

U kraljevačkoj Gimnaziji održan je Memorijalni tirnir u stonom tenisu u znak sećanja na nedavno preminulog profesora fizičke kulture Zorana Milenkovića. Njegova velika sportska ljubav bila je upravo igra celuloidnom lopticom i najveći je "krivac" što je stoni tenis zavoleo veliki broj učenika i njegovih kolega koji ga nisu zaboravili pa su došli na ideju da organizuju ovaj turnir koji će ubuduće biti tradicionalan.Na ovom takmičenju učestvovalo je dvadeset igrača među kojima su bili njegove kolege, sportski prijatelji...

Zajednički snimak učesnika i porodice Milenković

Igralo se po grupama, na raspolaganju su bila tri profesionalna stola koji su postavljeni u fiskulturnoj sali. Turnir je otvorio i na kraju podelio diplome najuspešnijima Miroslav Vidić, direktor ove na daleko cenjene školske ustanove.

Triling najuspešnijih: Djoković, Milašinović i Krunić

- O Zoranu ne treba trošiti reči jer je bio pravo oličenje pedagoga i sportiste. Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji ste se odazvali našem pozivu i da pozdravim članove njegove porodice koji su takođe prisutni - rekao je Vidić.

Uspomena po završeniom druženju Foto: STOLE

Posle odličnih mečeva u nadmetanju po grupama bili su poznati polufinalisti. U prvom polufinalu Saša Milašinović je savladao Stojana Petkovića a u drugom Srećko Đoković je bio uspešniji od Milenka Krunića. U borbi za treće mesto Krunić - Petković 3:1 a u finalu Milašinović - Đoković 3:0.

Pored prve trojice diplomu je dobio i unuk pokojnog Milenkovića - njegov imenjak Zoran.