XS
SM
MD
LG

Ubedljivi Zvezda i Morava!

Ragbisti Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu u Grupi B Balkan Super Lige u ragbiju 13, pošto su u Sofiji savladali Lokomotivu 51:4 (10:4). Bugarski predstavnik je na svom JZP stadionu odigrao verovatno najbolje poluvreme u regionalnom takmičenju, ali je u drugom delu iskusna ekipa Zvezde ipak ostvarila ubedljivu pobedu.

Lokomotiva - Crvena zvezda

Miloš Konstadinović je sa tri eseja predvodio crveno-bele koji su tako praktično osigurali plasman u polufinale. Zvezda ostala lider Grupe B ispred Dorćola i Kadikoj Bulsa iz Istanbula koji bi trebalo da budu naredni rival crveno-belima.

Lokomotiva - Crvena zvezda

Za vikend je odigran još jedan meč – u derbiju začelja Grupe B Prve lige Srbije, Car Dušan Silni je kod kuće izgubio od Morava Geparda 60:10. Goste je do ubedljive pobede u Paraćinu predvodio Aleksandar Pavlović koji je postigao ukupno 28 poena - četiri eseja i šest golova.

Lokomotiva - Crvena zvezda

Car Dušan Silni do kraja prolećnog dela šampionata imaju još jedu utakmicu u kojoj će dočekati Radnički iz Beograd. Morava je sa druge strane sa ovim udelom završila svoje takmičenje u prvom delu sezone. Za obe ekipe prioritet će biti da u jesenjem delu izbegnu poslednju poziciju koja vodi u plej-aut i okršaj sa prvom ekipom iz Druge lige za opstanak u eliti.

Rezultati Grupa B Balkan Super Liga: Lokomotiva – Crvena zvezda 4:51. Tabela Grupa B: Crvena zvezda 6, Dorćol 2, Kadikoj Buls 2, Lokomotiva 0.

Rezultati Grupa B Prva liga Srbije: Car Dušan Silni – Morava Gepardi 10:60. Tabela Grupe B: Soko Vranje 8, Radnički 6, Morava Gepardi 4, Car Dušan Silni 0.