XS
SM
MD
LG

U Mačvi nova pojačanja

Nakon dolaska golmana Nenada Filipovića, novi superligaš FK "Mačva" svoje redove pojačao je sa još tri igrača. 

Crveno-crni dres nosiće Radoš Protić koji igra na poziciji levog beka. Seniorsku karijeru je počeo u FK “Rad”, a tokom petogodišnjeg ugovora sa banjičkim timom igrao je na pozajmicama u Teleoptiku, Leotaru, Mačvi…. Nakon odlaska sa Banjice, igrao je za FK “Jagodinu”, odakle karijeru nastavlja u ukrajinskoj Oleksandriji. U Srbiji je u dva navrata igrao za Novi Pazar, kao i u BiH za Sarajevo. U Šabac dolazi iz ekipe FK “Mladost” iz Lučana.

 

 

Radoš Protić, pojačanje FK "Mačva"

Redove FK “Mačva” pojačaće I Šapčanin Miloš Adamović koji igra na poziciji veznog igrača. U Srbiji je igrao za OFK Beograd do 2010. godine, da bi potom usledila ozbiljna internacionalna karijera. Branio je boje timova Ravan Bakua, moldavskog Šerifa, Taraza, Polonije iz Varšave i mađarskog Vašaša. U Šabac dolazi iz FK “Radnik” Surdulica.

Miloš Adamović, pojačanje FK "Mačva"

Pojačanje FK “Mačva”, ali I povratnik u redovima crveno-crnih je Lazar Ivić. Pre Mačve gde je igrao na poziciji zadnjeg veznog igrača, Ivić je nosio dres BSK-a I Sloge iz Petrovca na Mlavi, a za FK “Radnik” iz Surdulice ugovor je potpisao u februaru ove godine.  U novoj superligaškoj sezoni, Ivić će ponovo nositi boje šabačke Mačve. 

Lazar Ivić, povratnik u redovima FK "Mačva"

 

pr Ana Acan