XS
SM
MD
LG

Odbojkaški talenti vredno rade na Goču

Planina Goč kraj Kraljeva i ovog leta je stecišpte odbojkaških talenata ali i onh koji žele da svoje dosadašnje znanje dopune edukacijama na terenu i u okviru predavanja trenera koji imaju velikog iskustva.

 

Igra na mreži z Balon hakli na Goču

 

- Ovo je osamnaesto okupljanje mladih odbojkaša u okviru kampa "Dejan Brđović". Nažalost već dve godine Deki nije sa nama ali ova okupljanja i dalje traju i trajaće. Ovoga puta imamo ukupno 75 onih koji kroz ivakav vid rada žele da upotpune svoja znanja iz oblasti ovog sporta. Od ovog broja nešto manje od trećine su dečaci - kaže Jelena Brđović, supruga preminulog reprezentativca sa kojom su i sin Aleksa, aktuelni reprezentativac Srbije i ćerka Ana takođe odbojkašica.

 

 

Učesnici kampa

 

Trenira se dva puta dnevno u prelepoj Balon hali na 1.000 metara nadmorske visine. Za učesnike je obezbeđen udovan smeštaj, kvalitetna ishrana i raznovrstan program u vremenu predviđenom za odmor a danonoćno je prisutan i kompletan tim medicinskih radnika od doktora do fizioterapeuta. Sa igračima rade poznati treneri: Goran Ilić, zatim Hari Nakovski, Biljana Mihajlović, Vladan Avramović, Albin Zoranić, Milovan Ristović...

 

Pune ruke posla za trenere - edukatore Foto: STOLE

 

- Tu je i gost iz Slovenije pomoćni trener ŽOK Maribor Alen Kranjc sa suprugom . Oni za sada nemaju predstavnike ali su želeli da "snime" kako se ovde radi i nema sumnje da već iduće sezone dovesti svoje talente ovde na planinu.

Najboljim igračima na svim pozicijama organizator je obezbedio pehar a MVP igrač će dobiti ručni sat od firme Ajs svoč. Pored ove firme kao sponzori pomogli su: Ikea sa slatkišima i Pepsi sokovima.

Za koji dan na Goču kreće i druga smena ovog tradicionalnog kampa. Očekuje se da će i tada posećenost biti na visokom nivou.