XS
SM
MD
LG

Pet fudbalera Glogonja se oprostilo od aktivnog igranja

Od aktivnog igranja u FK Glogonj oprostili su se pet velikih zvucnih imena Glogonjskog fudbala i to Veselinovic Sasa, NIkolovski Cedo, Cvetkovic Stojce, Madzevski Boban i Milosevski Nebojsa koji su dali veliki doprinos za nas klub. Ova pet fudbalera prosla i igrala u dresu Glogonja od najnizeg ranga do druge savezne lige. Na danasnjoj utakmici FK Glogonj je imao goste, bivse igrace iz inostranstva i kao i goste koji su nekada nosili dres ovog kluba.

Oproštaj petorice igrača Glogonja

Uprava FK Glogonj im je kao znak zahvalnosti poklonila zidne satove sa logom FK Glogonj, dok je ostalim bivsim igracima kluba koji su uprilicili ovu manifestaciju urucila zahvalnice za doprinos koji su dali fudbalskom klubu iz Glogonja.

Glogonj (veterani) - Glogonj 0:2 (0:0)

Gledalaca: 200. Sudija Zoran Arsić (Glogonj). Strelci: Arsić u 50, Jovanović u 75 minuti.

Glogonj (veterani): Tasic, Martinovski, Dodic, D. Madzevski, B. Madzevski, Veselinovic, Milosevski, Cvetkovic, Nikolovski, Zivkovic, Mladenovic, D. Suba, B. Suba, Milosevic, Bojkovic, Mitevski, Strahinjic, Topal.

Glogonj: Jovcevski, Nikolovski, Stefanovic, B. Stosevski, I. Stosevski, M. Veselinovic, D. Veselinovic, N. Veselinovic, Milosevski, Ilic, Jovanovic, Nikolovski, Stamenkovic, Arsic.