XS
SM
MD
LG

Košarkaši Crvene zvezde od sada u Najkiju

Nakon mnogo iščekivanja i velikog interesovanja koje je vladalo za novi izgled dresa košarkaša Crvene zvezde, i zvanično je na Kalemegdanu, na terenima KK Crvena zvezda, predstavljen potpuno novi dizajn dresa, čiji je sponzor od ove godine čuveni brend Najki.

Svečanom predstavljanju prisustvovali su brojni prijatelji kluba i Najki brenda, predstavnici medija, kao i oko hiljadu najvernijih Zvezdinih navijača, za koje je ovo bio veliki dan.Najveće ovacije zasluženo su dobili košarkaši prvog tima koji će uskoro i nositi nove dresove.

Vrhunski dizajn dresa, prepoznatljivi kvalitet materijala koji je Najki koristio u izradi, kao i čuvena crveno-bela kombinacija oduševili su sve koji su dobili priliku da prvi vide novu „uniformu“ košarkaša Crvene zvezde.

„Zvezda je ostvariviši saradnju sa Najkijem stala rame uz rame sa NBA i ušla u najelitnije društvo evropskih košarkaških giganata među kojima su Olimpijakos, CSKA i Barselona, ali i aktuelni evropski šampion Fenerbahče. Sigurni smo da će ovo „pojačanje“ doprineti uspehu naših košarkaša a uspešna saradnja sa Najkijem biti nastavljena i u budućnosti“, poručili su iz kluba.

Nove dresove, Zvezdini košarkaši nosiće već 30. septembra kada počinje nova sezona regionalne ABA lige.