XS
SM
MD
LG

Naisa ubedljiva u Kikindi

Na najbolji mogući način rukometašice Naise otpočele su sezonu - ubedljivom pobedom od 24:17 nad uvek neugodnom Kikindom i to na njihovom terenu, čime su pokazale da ove sezone zaista od njih možemo očekivati sam vrh.

Jedna od novih-starih rukometašica Naise Anastazija Đokić, našla se na proširenom spisku reprezentacije; foto: Vanja Keser

Samo se na početku vodila ujednačena borba, ali su nakon 5:5 Tamara Žarković i Katarina Tanasković dale po 2 gola, pa su Nišlijke na poluvreme otišle sa lepom prednošću od 10:6. I u nastavku je sve išlo kako treba za njih, pa su u jednom trenutku vodile sa čak 10 golova razlike.

Najefikasnija je, kako se i očekivalo, bila povratnica u Niš Tamara Žarković, koja je 6 puta tresla protviničku mrežu, a Anastazija Đoković i Katarina Tanasković dale su po 5 golova.

Sledi pauza u ženskoj Super ligi zbog obaveza reprezentacije, a među 19 odabranih našla se i Đoković, koja će biti jedina rukometašica iz domaće lige. Nakon toga, Naisa će dočekati aktuelnog osvajača Kupa Bekament, koji je svu svoju silu u 1. kolu demonstrirao nad Juniorom, koga je pobedio sa 25 golova razlike.