XS
SM
MD
LG

Milica Nikolić dama sa pištaljkom i kopačkama

Malo je devojaka kao što je Milica Nikolić, uspešan student treće godine na Filozofskom fakultetu odsek Srpski jezik i književnost, još bolji takmičar u sportu Taebo-u i odličan sudija. Rodjena je u Nišu 1989. godine  i trenutno je jedna od troje  ženskih sudija koje se nalaze na listi perspektivnih i pred kojima je blistava budućnost.  Trenutno sudi utakmice Niške fudbalske zone kao pomoćni i glavni sudija, a nalazi se i na listi sudija Prve fudbalske ženske lige.

Odlično se razume u fudbala ima odličan pregled igre uvek se dobro postavlja bez grešaka procenjuje situacije i sve odluke donosi u interesu fudbala, jer kako i sama kaže drugačije ne zna da sudi već samo pošteno pa ko je bolji neka i pobedi.

Blizu je dan kada će je ljubitelji fudbala gledati kako deli pravdu na utakmicama Srpske lige "Istok" jer fudbal postaje još lepši kada je i Milica na terenu. Kao što kaže želja joj je da najpre završi fakultet, a u fudbalu bi volela da postane internacionalni sudija i da sudi utakmice Ženske lige šampiona i da postane još jedna u nizu devojaka iz Srbije sa grbom FIFE na dresu. Upornošću se sve postiže pa tako i njena želja da postane delilac pravde na Svetskom prvenstvu za Žene u Kanadi 2015. nije nemoguća.