XS
SM
MD
LG

Trojka iz bloka na Trgu republike

Sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka biće održan u Beogradu u subotu 4. novembra od 12 do 15 časova na Trgu republike sa ciljem pomoći socijalno ugroženoj porodici Petrović iz Ripnja. Simbolična donacija za učešće na turniru je 300 dinara, a pored toga sredstva se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni SMS broj 7763 (cena jedne poruke je 100 dinara (bez pdv) za Telekom, Telenor i VIP mreže).

Projekat Trojka iz bloka (trojkaizbloka.org) je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora. Specijalni gosti koji će nastupiti na turniru Trojka iz bloka biće najbolji evropski košarkaški fristajler Nemanja Blažić Triki, legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, reperi iz Beogradskog Sindikata Škabo i Ogi, reper Marlon Brutal, rep grupa Tehacela Familija, didžej Paja Koba33.

Od 2005. godine, pod sloganom ,,Deca su naša budućnost'', Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 1,8 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu (srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (facebook.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

Organizacija Srbi za Srbe upućuje javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže novi veliki projekat TROJKA IZ BLOKA koji menja živote socijalno ugroženih porodica na bolje!

Pošalji SMS na 7763 - Deca su naša budućnost!