XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 13. 11. do 19. 11. 2017.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


U danima tokom ove sedmice najbolje se snalazite kao napadači, mada biće i onih koji će biti uspesni i dobri u odbrambenim stavovima. Kroz ekipne sportske aktivnosti ne ograničavajte sebe i nastupajte samostalno. Bićete zapaženi i istaknuti rezultatima u sportu kojim se bavite. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Izbegavajte situacije ispravljanja tuđih grešaka, sukobljavanja i čuvajte se sitnih povreda.
 

Sport bi vas često puta stavio u neke od neizbežnih situacija. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Potrudite se da ne odustajete od postojećih ciljeva. Organizujte se bolje i odredite sebi bolje sportske prioritete. Posvetite se malo više sportskoj disciplini u kojoj možete pokazati sposobnost koncentracije. Kroz sport tokom ove sedmice preko igre na sreću mogući su novčani dobitci.

 

Ukoliko delujete neorganizovano razlog tome je vaš vladar Merkur koji se nepravilno kretao nebom. Ako ste horoskopski Blizanac koji je izloženi sportu koji podrazumeva veći napor bilo bo poželjno da koristite količinski više vitamina. Brza okretnos kao i spretnost su veštine koje u danima tokom ove sedmice dolaze do izražaja. Izražena sposobnost ruku u sportovima kao što su odbojka, košarka i rukomet doneće vam uspešne rezultate. O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja.  
   

U očekivanju sportskih promena budite spremni i na rizik. Razmislite još jednom. Šta dobijate a šta gubite. Pokušajte da od dosadašnjih sportskih talenata, aktivnosti i postignutih rezultata napravite celinu. U danima pred vama postojaće mogućnost da vaše sportske vrednosti dobiju pozitivne reakcije što će zadovoljiti različite kriterijume budućih ekipnih saradnji. Nekim horoskopskim Rakovima dani tokom sedmice doneće odluku i opredeljenje za bavljenje sportskim poslovim kao što su sportski trener, menadžer, sudija...


Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme. U pojedinim momentima delovaćete veoma snalažljivo što će vas dovesti do zapaženog uspeha. Tokom ove sedmice sa određenim potezima bićete u centru pažnje što će biti vaša dodatna motivacija za dalje uspehe. U danima pred vama možete krenuti u jednu dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru. U popularnim sportovima očekujte i ličnu popularnost jer ćete zakoračiti ka uspehu u lavovskom stilu.
 

Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo će se horoskopska Devica naći u odlučujućoj ulozi. Tokom ove sedmice nećete biti previše aktivni. Više ćete biti na klupi a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike i koristite brzinu refleksa kao i do sada. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao zabavno društvenu okolnost, a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima.

 

Pravedne Vage tokom sedmice ponašanjem biće poput sportskog sudije. Ishitreni potezi mogli bi se nepovoljno odraziti po vas. Ukoliko nastupite verbalnom komunikacijom mogli bi i dobiti po neku kritiku i slično tome. Dane pred vama najbolje je koristiti van sportskog terena i to za razgovore za sportske ugovore, kao i pojedine dogovore. Uspeha tokom sedmice mogu imati horoskopske Vage odbojkaških timova i one Vage koje se bave tenisom.


Nije poželjno da se zbog nedostatka samopouzdanja ne umesmeravate ka mogućim rezultatima. Pojedine prijateljske savete kao i  konsultacije koristite kao vid pomoći u daljem sportskom interesovanju. U momentima kada sve izgleda kao da je izgubljeno imaćete mogućnost preokreta u vašu korist. Ukoliko se bavite vodenim sportovima obratite pažnju na neočekivane okolnosti.     


Koncentrišite se na to što vam svakodnevno ispunjava zadate ciljeve. Uspeha tokom ove sedmice možete imati kroz atletske discipline naročito kroz trčanje kako na duže tako i na kraće staze. U skladu sa imenom vašeg horoskopskog znaka u danima pred vama neizbežni su ciljani rezultati. Uspeh vam stoji i u ostalim ekipnim sportskim disciplnama koje podrazumevaju skok. Odlični možete biti i u streljštvu.


Do sportskih rezultata tokom ove sedmice doći ćete na malo teže načine. Imaćete želju da postignete neku vrstu ugleda u sportu zato se toliko i trudite. Potrebno biće da se malo više ističete i dokazujete. Samo napred i rezultati biće bolji od dosadašnjih. Kroz zimske sportove možete takođe ostvariti uspešne rezultate zato krenire sa pripremama i planovima.



Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Uz pomoć izraženog talenta postižete jedinstvene rezultate u svom sportskom timu. Nije nemoguće ni obaranje rekorda. Zahvaljujući brzini refleksa tokom ove sedmice postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Očekujte ulogu kapitena.



Sve vezano za sportske discipline na vodi i u vodi ove sedmice dobro vam idu. Dobre rezultate možete ostvariti i u sportskom ribolovu. S vremena na vreme trebaće vam više odmora. Koristite i ove sedmice samo vama dobro poznatu taktiku. Pričuvajte se mogućih sitnih povreda stopala i nogu.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović