XS
SM
MD
LG

Stanišić: Čabrić nema mjesta u Zvijezdi 09

Nakon ostavki sportskog direktora Radike Marića i trenera Mileta Lazarevića pojedini portali i mediji počeli su sa licitiranjem oko njihovih naslednika na tim funkcijama u klubu iz Etno sela Stanišići. Predsednik Zvijezde 09 Boris Stanišić je ekspresno reagovao i za novog stratega imenovan je Aleksandar Jović, dok je mesto sportskog direktora ostalo upražnjeno. U Zvijezdi 09 ističu da se neće žuriti sa imenovanjem sportskog direktora, te odbacuju mogućnost da se u klub vrati Milan Čabrić kako su to neki mediji preneli.

– Ovo nije prvi put da se u medijima provlači priča o povratku Milana Čabrića u klub i zaista ne znam odakle takve informacije novinarima. Ono što je sigurno je da dok sam ja predsednik kluba pomenuti gospodin nikada neće moći da obavlja bilo kakvu funkciju niti da se vrati u Etno selo Stanišići i sada javno kažem Čabrić nema mesta u Zvijezdi 09. Zamolio bih portale i medije da u javnost ne puštaju neprovjerene informacije u vezi sa našim klubom, jer mi ni od koga ništa ne krijemo i sa svim medijima koji to žele imamo korektnu saradnju – rekao je Stanišić.

O tome koliko je Zvijezda 09 ozbiljan klub svedoči i to što se nakon smene Mileta Lazarevića dvadesetak trenera ponudilo da sedne na užarenu klupu prvoligaša iz Etno sela Stanišići.

Zvijezda 09