XS
SM
MD
LG

Nešto novo u Donjem Tovarniku: Promocija odbojke

Odbojkaški klub Partizan iz Beograda organizovao je danas  u sportskoj hali u Donjem Tovarniku svojevrsno predstavljanje. Pod nadzorom trenera, pionirke Partizana pokazale su zainteresovanim kako izgleda jedan trening.

- Krećemo sa jednom pričom, odn. sa širenjem našeg kluba i van Beograda – kaže Stefan Katić, jedan od trenera OK Partizan – Cilj nam je da što više dece uključimo u ovaj sport, kako bi bio još masovniji. Naravno, talente bi slali u grad, u jedne od naših selekcija. Akcenat je na najmlađim grupicama, na deci uzrasta od prvog do četvrtog razreda, odn. na njihovom pravilnom razvoju, sve uz druženje, učenje, rast i razvoj. Svi smo mi diplomirani odbojkaški treneri, koji rade po nedeljnom, mesečnom i godišnjem planu rada, po kojem, uostalom, rade naši najpoznatiji odbojkaški stručnjaci. Već smo naglasili šta su prioriteti u radu s najmlađim grupama. Oni stariji počinju sa ozbiljnijim radom, odn. sa odbojkaškom tehnikom i taktikom. Vremenom bi se pravile i prve selekcije. U ovom trenutku, poznat je i plan rada sa decom u Donjem Tovarniku. Treninzi su četvrtkom (19.00 – 20.00), subotom (10.00 – 11.00) i nedeljom (13.30 – 14.30). U planu su i dodatne aktivnosti. Ovim putem želimo da se zahvalimo opštini Pećinci, što nam je omogućila sve uslove da se predstavimo u novoj sredini.

Mladi iz pećinačke opštine su dobili mogućnost da „uskoće u crno-beli svet“, što je jedna od „vodilja“ Odbojkaškog kluba Partizan.

 

Pionirke OK Partizan

Pokazni trening

Trener Stefan Katić