XS
SM
MD
LG
16.12.2017 Administrator

Gorenje nagrađuje - Osvojite karte i prevoz za utakmice Srbije na evropskom prvenstvu u rukometu!

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje za tačno mesec dana, i biće na programu od 12. do 28. januara 2018. godine. Za sve ljubitelje rukometa, Gorenje ima posebno iznenađenje – nagradna igra u kojoj će biti podeljene 132 ulaznice za utakmice Srbije u grupnoj fazi, kao i 2 ulaznice za veliko finale! Ulaznice se dobijaju u parovima kako biste mogli da povedete još jednog vatrenog navijača ili navijačicu sa sobom, a uz to su u nagradni paket uključene i navijačke majice, kao i besplatan prevoz između Beograda i Splita, gde će Srbija igrati svoje utakmice pre eliminacione faze.


Kako do besplatnih karata?

Od 24. novembra do 20. decembra, kompanja Gorenje pruža mogućnost kupcima bele tehnike da osvoje ulaznice EHF EURO 2018 u Hrvatskoj. Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da  popunite formular na zvaničnom sajtu kampanje, priložite fotografiju ili skeniranu kopiju fiskalnog računa. Ako niste kupili Gorenje belu tehniku od 24. novembra, imamo opciju i za vas - predložite navijačku pesmu i postavite  je na www.simplyfans.eu/rs – možda će se na utakmicama Srbije navijati baš uz vaše reči! Rezultati izvlačenja biće objavljeni u petak, 22. decembra.


#simplyfans

Gorenje kampanja za evropsko prvenstvo u rukometu prati moto Life Simplified, po kome su Gorenje aparati poznati. Ovog puta, ujediniće sve evropske ljubitelje rukometa u okviru #simplyfans kampanje. Svako može da se pridruži – svi koji drže palčeve ispred televizora, svi koji glasno proslavljaju golove na tribinama, i svi koji jednostavno vole da igraju rukomet. Rukomet je nepredvidiv, ali je zbog toga i tako uzbudljiv. Ipak, važno je da sport u svakom trenutku bude u prvom planu – ne samo među igračima na terenu, već i među navijačima na tribinama. Na kraju svega, svi smo mi navijači ove sjajne igre.


Utakmice Srbije u grupnoj fazi evropskog prvenstva:

12. januar 2018. - Split
Srbija vs Hrvatska

14. januar 2018. - Split
Srbija vs Švedska

16. januar 2018. - Split
Srbija vs Island

Foto: RSS