XS
SM
MD
LG

Sloboda iz Donjeg Tovarnika juri Vojvođansku ligu

Sloboda iz Donjeg Tovarnika, član sremskoligaškog karavana, započela je s pripremama pred nastavak sezone. Prvoj prozivci trenera Milana Kneževića odazvalo se 22 igrača, među kojima su i novajlije: Mirko Mitrović i Nikola Kordolup (Prvi maj, Ruma), Nikola Mitrović (Donji Srem 2015, Pećinci), Danilo Marković (Železničar, Inđija), Matija Gemeri (Partizan, Vitojevci), Petar Rakić (Graničar, Obrež) i Nikola Ragastovac (Napredak, Popinci). Optimizam među igračima i članovima uprave je očigledan i svi su ubeđenja da je prednosti lidera Podrinja iz Mačvanska Mitrovice od osam bodova i drugoplasiranog Graničara iz Adaševaca od tri boda dostižne.

Prvi trening

- S ovim igračima koji su nam se priključili, bićemo više nego ravnopravan konkurent Podrinju i Graničaru – kaže Darko Ašćerić (38), najiskusniji prvotimac, koji je u Slobvodi već petu sezonu – Nove saigrače odlično poznajem i tvrdim da Sloboda nije nikada imala jaču ekipu. Trener Knežević imaće dobar izbor, jer je svako mesto u timu odlično popunjeno i ako budemo radili kako treba, eto nas na jesen u Vojvođanskoj ligi.

Od starta žestok  ritam

Do prvog prolećnog kola, fudbaleri Slobode će kombinovati rad na terenu i u sportskoj hali. Za proveru trenutne forme, donjotovarnički sremskoligaš ćer imati osam kontrolnih utakmica. Postoji mogućnost dsa Sloboda, pred nastavak prvenstva, nekoliko dana provede u „svoj bazi“, na Lepenskom Viru.

 

 

 

Pojačanja