XS
SM
MD
LG

Oživela pećinačka Suvača

 

Donji Srem 2015  na dobrom putu

 

  Pećinački Donji Srem 2015, član Međuopštinske lige Srem, započeo je s pripremama i prvoj prozivci trenera Dejana Rakića odazvao se 21 fudbaler.

  - U nastavak prvenstva ući ćemo izuzetno pojačani – raportira predsednik (i igrač) Miloš Gmizić – Za sada, došli su nam: Sava Naić, Aleksandar Ljubojević i Nemanja Vesić (Sloboda, Donji Tovarnik), Miloš Stoiljković (Mladost, Buđanovci) i Marko Marjanović (Napredak, Popinci). Na ovome nećemo stati, te planiramo još 2-3 nova igrača. Klub nije niko napustio. Dogovoreno je nekoliko kontrolnih utakmica: Borcu iz Progaru gostujemo 4. februara, a Napretku iz Popinaca nedelju dana kasnije. Na svojoj Suvači igramo protiv Rudara iz Vrdnika18. februara i protiv Slobode iz Donjeg Tovarnika 25. februara.

  Prvi deo prvenstva Donjem Sremu 2015 neće ostati u lepom sećanju: 16 osvojenih bodova, što je dovoljno sa 12 poziciju na tabeli. Međutim, fudbalski poslenici iz Pećinaca se ne predaju. Polako pravi ekipa koja nagoveštava „mirnije proleće“. Čini se, ipak, da se uveliko razmišlja i o sezoni 2018/2019. i napadu na Sremsku ligu.

 

Miloš Gmizić, predsednik u kopačkama