XS
SM
MD
LG

OFS Varvarin uspesan u 2017. godini

Opštinski fudbalski savez Varvarin održao je svoju redovnu skupštinu na kojoj su sumirani rezultati u prošloj godini. Usvojen je finansiski izveštaj kao i plan za narednu godinu.

Goran Davidović trener Bošnjana

Predsednik saveza Dragan Jovanović istakao je da je prošla godina bila uspesna pogotovo ako se uzme  u obzir da su fudbaleri Temnića  napravili istorijski rezultat plasmanom u Prvu ligu Srbije. Ipak istakao je i niz problema a to su pre svega nestanak nekoliko klubova sa fudbalske mape ,nedostatak sudija ali i to da mladi jednostavno neće da se bave tim poslom.

BAČINCI POSEBAN SLUČAJ

Posebna priča je bačinski Mladi radnik, klub koji je osnovan tridesetih godina prošlog veka  gotovo 80 godina se redovno takmičio u raznim  stepenima takmičenja. Ove godine ovaj klub napustio je takmičenje u Prvoj ligi Rasinskog okruga. OFS Varvarin je voljan da pomogne ali u Bačini je pored manjka fudbalera, problem i naći ljude koji će voditi klub. Ipak ima nagovestaja da  će ovaj klub od jeseni početi iz početka od Opštinske lige.

Dragan Jovanović predsednik OFS: Raskid ugovora između crkvene opštine i FK Temnića je istorijska greska.

Govoreći o infrastrukturi na području OFS  predsednik saveza se zapitao zasto je raskinut ugovor između crkvene opštine Varvarin i FK “Temnića 1924“ nazvavsi to velikom greskom, jer Temnić je bez stadiona a sada će ga jos teže dobiti jer FSS ne učestvuje u projektima u kojima klub nije nosilac što je odavno i stav UEFE .

Na kraju kao i svake godine proglaseni su laureati.

 Za sportskog radnika godine izabran je Slavoljub Blagojević  gen.sekretar FK „Temnića“ iz Varvarina.  Za najboljeg trenera Goran Davidović sef struke zonasa Bošnjana. Za najboljeg sudiju Nenad Bajkić iz Bačine.

Nenad Bajkić najbolji sudija