XS
SM
MD
LG

Rekreativo pobedom došao do prvog mesta Prve rukometne lige Centar

Rekreativci su u veoma teškoj utakmici na gostujućem terenu uspeli da savladaju poslednjeplasiranu ekipu Beograda što ih je odvelo na prvo mesto koje dele sa Slogom iz Petrovca na Mlavi koja je u svojoj hali izgubila od sjajne ekipe PKB-a iz Padinske Skele. Iako je ekipa Beograda poslednja na tabeli, uspeli su da pruže sjajnu igru i može se reći časno izgube od mnogo kvalitetnije ekipe Rekreativa rezultatom 27:31 (12:15). Utakmicu su sudili Ivan i Bojan Kolavčić. Najefikasniji na meču bio je igrač Beograda Mladenović sa 8 pogodaka dok ga je iz protivničkog tima pratio Martinović sa 7. Ekipa Beograda je imala 4 isključenja dok je ekipa Rekreativa imala jedno manje. Sledeće kolo ekipa Beograda gostuje ekipi ORK Metalac Gorenje iz Valjeva dok će Rekreativo ugostiti ekipu Sloge gde će se boriti za prvo mesto.

Foto: rsb.org.rs

RK Beograd 27 – 31 RK Rekreativo

Madžarević A., Radoman P. 8 (2), Stojanović M. 1, Ilić F., Stanišić M. 4, Kostovski N. 2, Cvetković A. 1, Krstić N., Bubalo M., Mladenović P. 8, Mazalica U. 3, Dragaš S. i Puletić N. (K).

Jelenić N., Zurnić N., Milojević M., Pavlović M. 8, Ostojić Z. 5 (2), Martinović S. 7 (1), Šašić R., Nadoveza M., Dimić N. 2, Rendulić N., Sinković Đ. 2, Živojinović I. 3, Andreić N., Lazić S. (K) i Stojković A. 4.

Rezultati 13. kola:

RK SC Voždovac – RK Metaloplastika 2 32:29
RK Partizan 2 – RK Novi Beograd 25:23
RK Smederevo – RK Radnički 25:21
RK Sloga – RK PKB 18:20
RK BASK SOKO – ORK Metalac Gorenje 29:25