XS
SM
MD
LG

Večiti spremni za večiti derbi

U iščekivanju novog večitog derbija narednog vikenda, u nastavku Super Lige Srbije, Crvena zvezda i Partizan ostvarili su nove lake pobede. Crno-beli nisu imali problema u Nišu protiv Radničkog (46:24), dok je u nekada velikom derbiju ligu, Zvezda bez problema savlada Dorćol (42:12).

Crvena zvezda - Dorćol

Niš je i treći vikend za redom mogao da uživa u jednom atraktivnom gostovanju. Aktuelni prvak Balkana već je u prvom poluvremenu meča na pomoćnom terenu Sportskog centra Čair stekao sigurnu prednost, ali je u nastavku viđena otvorena utakmica sa dosta poena.

Crvena zvezda - Dorćol

Neizvesnosti nije bilo ni na Adi Ciganliji, gde je Zvezda ponovo lako izašla na kraju sa nekadašnjim prvakom, Dorćolom. Meč je obeležio povratnik iz Francuske, reprezentativac Miloš Ćalić koji je postigao četiri eseja. Podmlađeni Dorćolci ipak mogu biti zadovoljni igrom najpre u prvom poluvremenu gde su ravnopravno parirali nacionalnom prvaku.

Kadikoj - Radnički

Za vikend je takođe odigran i jedan meč u regionalnoj Balkan Super Ligi. Kadikoj Bulsi su u Istanbulu dočekali Radnički sa Novog Beograda i slavili sa 34:10.