XS
SM
MD
LG

Prvi minuti u dresu Voždovca Marka Mirkaila

Maksimović je pre par nedelja ubeležio prve minute u dresu Voždovca, a novi biser stiže iz na scenu Superlige. Legendarni Miloš Mihajlov nije bio u sastavu Zmajeva, stub odbrane Voždovca i simbol kluba nije mogao pomoći ekipi zbog kartona dobijenih u prethodnim mečevima, a na njegovu poziciju štopera došao je mladi Marko Mirkailo i odigrao ceo meč protiv gradskog rivala Čukaričkog.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam obukao dres Voždovca. Žao mi je samo što rezultat nije bio povoljniji, jer debi bi bio još lepši.” – započeo je Mirkailo koji se takođe i zahvalio klubu, “Hvala direktoru i kompletnom stručnom štabu što su imali poverenja u mene.”

Sastavi Voždovca se ne mogu zamisliti bez imena Miše Mihajlova: “Ime mog starijeg kolege ima veliku težinu. Veoma je iskusan igrač i iza njega su stotine utakmica na superligaškoj sceni, nadam se da sam opravdao očekivanja svih u klubu i da klub može da računa na mene u budućem periodu. Potrudio sam se da dostojno zamenim Mišu.” – istakao je Marko, ali se i nadovezao, apostrofirajući koliku je pomoć imao od Miloša Mihajlova.

“Oduševljen sam komunikacijom koju sam ostvario sa Mihajlovim, dosta mi je pomogao u savetima. Pravi profesionalac, veliki uzor mladima, sjajan fudbaler, ali pre svega veliki čovek. On je igrač od kojeg dosta učim, a verujte na svakom koraku pokazuje primere ponašanja kako na terenu, tako i van njega.”

Približava se kraj prvenstva, neće proteći puno, sledi i fudbalsko leto, vrlo brzo će krov biti pun gledalaca: “U svakom trenutku noseći dres Voždovca, ja ću dati celog sebe i maksimalne svoje mogućnosti. Navijači neće morati da brinu, jer znam da će to uraditi i ostali saigrači. Vrlo dobro znam da ko god izađe na teren od saigrača potrudiće se da im donese pobedu kako bismo se što češće zajedno radovali u budućnosti. Takođe ovom prilikom želim i da im se zahvalim, jer nas prate na svakoj utakmici, kako kod kuće, tako i na strani, znamo šta nam znači njihova podrška, jer su nam dodatni vetar u leđima.” – završio je Marko.


Radnički 4 : 1 Napredak
Čukarički 1 : 3 Vojvodina
Partizan 2 : 0 Spartak
Crvena Zvezda 5 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena Zvezda 37 32 4 1 60
2 Partizan 37 23 8 6 43
3 Radnički 37 18 8 11 37
4 Spartak 37 18 7 12 37
5 Voždovac 37 16 8 13 33
6 Čukarički 37 16 9 12 32
7 Napredak 37 15 8 14 30
8 Vojvodina 37 14 8 15 28