XS
SM
MD
LG

Kragujevčanke u poslednjem kolu savladale Prijepolje

Rukometašice Radničkog 1964 su u okviru poslednjeg, 18. kola Prve lige Zapad, savladale ekipu Prijepolja 21:16 (10:9). Tom pobedom Kragujevčanke su okončale sezonu na četvrtom mestu, što će im, kao najmlađoj ekipi lige, biti izuzetan podstrek za dalji rad i napredak.

Foto: Kragujevčanke nakon pobede

Dugo se u drugom delu igre igralo gol za gol, rukometašice Radničkog nikako nisu uspele da slome otpor žilavih gošći. U tom delu igre blistala je na golu Jelena Pojužina, koja je odbranila tri sedmerca, kao i njena kolegnica sa suprotne strane Amina Hasanović. Domaćin je konačno uspeo da se odvoji u 55. minutu golom Jovane Blagojević ( 19:13) i mirno privede utakmicu kraju.

Gledaoci su na kraju utakmice velikim aplauzom pozdravili svoje ljubimice, koje su uzvratile pozdrav zajedno sa igračicama Prijepolja i još jednom pokazale da je sport rivalstvo, ali i viteštvo.

U redovima Radničkog najefikasnije su bile Anastasija Vlašković sa 7 i iskusna Nevena Aleksić sa 5 postignutih golova, dok se kod gošći golgeterski istakla Ajlin Bjelak sa 7 pogodaka.

DOPISNIK: RITAMGRADA.RS