XS
SM
MD
LG

Hajduku pobeda, Gruži viši rang

Fudbaleri Gruže zasluženo su se plasirali u Okružnu ligu. Prvo mesto "cementirali" su kolo pre kraja pa je gostovanje sa Hajdukom u Jarčujaku za njih bila puka formalnost. Trener Gruže Milan Vujičić baš kao i njegov kolega iz supreotnog tabora Dejan Đilas iskoristili su priliku da na teren poošalju i one igrače koji nisu imali puno prilike da se iskažu tokom prvenstva.

Duel igra jedna od karakteristika meča

Posle niekoliko propuštenih prilika za pogodak igrači domaćina su postigli prvi pogodak polovinom prvog dela susreta. Strelac je bio Žarčanin koji je posle kornera sa desne strane bio najsnalažljiviji u golmanovom prostoru i bez napora zatresao mrežu Gruže. Na 2:0 povisio je Milutin Vučićević. Dobro je poropratio jednu loptu upućeni sa polovine terena ušao u šesnaesterac i pogodio donji levi ugao golmana Srevanovića.

Akciju F. Marušića i Pavlovica (desno) budno motri kapiten gostiju Đusić

Aleksić je postigao treći gol sa nekih dvadesetak metara i tako iznenadio vratara Gruže. Bilo je to u desetom minutu nastavka meča a dva minuta kasnije Korać je autogolom poklonio počasni pogodak lideru na tabeli.

Posle utakmice bilo je zadovoljstvo u oba tima. Domaćini su pobedom završili prvenstvenu sezonu a gosti su najzad i zvanično postali članovi Okružne lige

Duga ukrasila utakmicu Foto: STOLE

HAJDUK - GRUŽA 3:1 (2:0)

JARČUJAK - Gledalaca 70. Sudija: Nebojša Strahinić (Kraljevo). Strelci Žarčanin u 22. Mil. Vučićević u 34. Aleksaić u 55. (Hajduk), Korać - (Gruža)đ

Hajduk: Rogljić, M. Marušić, Ma. Vučićević (Urošević), Pavlović (D. Krstić), Korać, Aleksić (Đorđević), M. Karapandžić, S. Karapandžić, Mi. Vučićević, Žarčanin, F. Marušić (D. Krstić)

Gruža: Srevanović, I. Grabovac (Todorović), Pavlović, I. Babić, Đusić, Janković, Medos (M. Grabovac), Stanišić, Tenjović, Biševac (Mirčetić), Đ. Babić (Stevanović)

Igrač utakmice: Marko Marušić (Hajduk)