XS
SM
MD
LG

Svet je lopta šarena obežila Mundijal

 

Tomo Marić i Dragan Džajić

 

Svijet je dobio nove fudbalske vladare. Francuska je bila bolja od Hrvatske u finalu i tako su stigli Trikolori drugi put u istoriji na poziciju broj jedan. Zasluženo. Bili su najbolji.

Mi smo tih 30 dana pokušali, a po vidljivim rezultatima aposlutno i uspijeli da na pravi način ispratitmo fudbalski spektakl iz Rusije. 

Gotovo svakodnevno, naš kolumnista Tomo Marić, novinar i publicista iz Banjaluke, je svojim analizama,ali i pričama iz nekog drugog ugla, osvijetljavao fudbalsku zbilju i izazvao je tekstovima  veliku pažnju ljubitelja fudbala i čitalaca našeg portala.Veči broj  kolumna su prenijeli i eminentni mediji u regionu,a znamo da su nas pažljivo čitale i velike fudbalske zvijezde naših prostora... 

Kolumna ''Svijet je lopta šarena'' znala je biti i naš najčitaniji tekst u danu ,a prema pozivima čitalaca i reakcijama stigli smo i na sve kontinete. 

Šampionat je otišao u istoriju, a mi ćemo ovim tekstom završiti naše praćenje Mundijala i čekaćemo neki novi za nastavak priča, jer ''Svijet je lopta šarena''.