XS
SM
MD
LG
24.07.2011 A. Daišević

Prijateljska utakmica: Sloga (K) - Bane 1:1

Sadržajna fudbalska predstava zadovoljila je gledaoce na Gradskom stadionu. Bilo je lepih akcija, viđena su dva gola,a domaćin može da žali što nije ostavrio ubedljiviju pobedu jer je imao više pravih prilika. Sloga je u prvom minutu rpeko novajlije Radosavljevića zapretila,a posle još dva opasna naleta i filigranske akcije Radosavljevića i Drinića golgeter "belih" je pogodio malu mrežicu gola Lazarevića. Do kraja prvog poluvremena imao je i Bane dve lepe šasne preko vrlo zapaženog Komljenovića, dok su se Kraljevčani utrkivali ko će na efektiniji način da promaši gol gostiju.
Ista slika i u nastavku kada su šansu dobili i igrači sa klupe. Posle serije propuštenih prilika "bele" je stigla kazna. U smiraj meča dosudjen je opravadno jedanaesterac za Raščane, a siguran sa bele tačke bio je Mijatović. Za razliku od susreta sa Slobodom iz Čačka, Sloga je u susretu sa Banom bila jača za Radosavljevića koji je došao iz kruševačkog Napretka i Slobodana Nikačevića koji se vratio sa pozajmice iz FAP-a. Jako dobar utisak su ostavili momci na probi Petrović (Arilje) i Milovanović (Trstenik PPT).

Gradski stadion - Gledalaca: 200.  Sudija: Lazar Tripković (Kraljevo).  Strelci: Drinić u 13. minutu za Slogu, a Mijatović u 88. minhutu (iz jedanaesterca) za Bane.

SLOGA:
Božović, Mladenović, Bogdanović, Radosavljević, Dmitrović, Babić, Petrović, Gobeljić, Drinić, Đurović, Nikačević.   Igrali su još: Dragović, Miletić, Marušić, Rovčanin, Milovanović, Antonijević, Vulić, Ćuković, Anđelković, Milosavljević, Bižić.
BANE: Lazarević, Mutavdžić, Ristović, Grkajac, Bošković, Mijatović, Popović, Komljenović, Bulatović, Lopatić, Đorđević  Igrali su još: Petrović, Simić, Vučićević, Pavlović, Jemuović, Karadžić, Tomović, Šumarac, Ilić.