XS
SM
MD
LG
Komšijski derbi pripao Mladim krilima

Pred oko 150 gledalaca na igralištu "Livade" u Metikošima domaća ekipa je odmah krenula ofinzivom ka golu Jedinstva. Posle par solidnih šansi, u 30 minutu špic Mladih krila Paunović biva oboren na nekih 25m od gola, danas odlični glavni arbitar ovog meča Dejan Zivanović dosudio je slobodan udarac. Loptu je namestio vihorni levi bek Nesović i gađao dalji golmanov ugao i pogodio za veliko slavlje domacih. Nakon toga vezni igrač gostiju Pecić propušta kolosalnu šansu za izjednačenje, poslavši sa samo nekoliko metara loptu preko gola. Usledila je kazna za promašaj, kada je Ilić Danijel centrirao a  lopta preletela sve igrače u šesnaestercu, golman nespretno intervenisao, ispustio loptu a Mitić u stilu vrhunskog strelca iskoristio veliku grešku golmana i neometan sa 5m poslao loptu u praznu mrežu. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu inicijativa gostiju se isplatila, gol je postigao Biševac, koji odbijenu loptu šalje u gol domaćih. U 70minutu nakon solo prodora Markovića koji je krenuo sa centra igrališta, nanizao par igrača domaćih, odmerenim udarcem sa 10-ak metara savladao Jevtovića. Nakon toga počele su svakojake provokacije gostiju, koji koriste svaku priliku da ukradu po koji minut, ali to iskusni arbitar Živanović kažnjava žutim kartonima. Tada igrač gostiju Čorbić upućuje glavnom sudiji pogrdne reči i udara po kartonima, nakon toga sudija mu pokazuje crveni karton. Tada u teren ulazi "fiziotarapeut" i pljuje Živanovića, koji istog isključuje! U 89 minutu slobodan udarac na roglju šesnaesterca za domaće, koji izvodi danas veoma dobri Nešović i pronalazi samog na drugoj stativi Barać Dejana koji zakucava loptu u gol gostiju. Tuga i neverica na licima gostiju a velika radost igrača i navijača iz Metikoša koji su uz muziku i večeru proslavili još jednu pobedu u komšijskom derbiju.

U 15. kolu MoFL Kraljevo sastali su se FK Mlada krila i FK Jedinstvo.
Rezultat: FK Mlada krila - FK Jedinstvo 3: 2 (2: 0)

FK Mlada krila: Jevtović 7. 5, Ilić D. 7, Nešović 8, Pribojac 7, Veličanin V. 7, Barać 8, Milojević 7. 5 (Veljovic - ), Ilic V. 7. 5, Paunovic 7 (Djurisic - ), Mitic 7. 5 (Lukovic - ), Velicanin D. 7.
Igrac utakmice: Barac Dejan.