XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Rasinska okružna liga: Jovan Kursula - Jasika 1:2

15.04.2013 S.Blagojević

Poraz Varvarinaca koji može mnogo da ih boli jer su sada u zoni borbe za opstanak, a biće teško raspored im nije naklonjen. Ali nije samo to problem Varvarinaca mnogi igrači treba da znaju da ovaj klub postoji 90 godina i da dres niko ovako nije prljao kao ova generacija. Pojedini igrači domaćih kretali su se kao da su došli na pijac u šoping a ne na utakmicu, a ostali su odrađivali posao kao da su na kuluku što bi rekli naši stari. Što se tiče prvog dela po jedna reklo bi se šansa na obe strane Dimčića za goste, Pejkovića za domaće ali i sumnjiva odluka sudije Dejana Miletića da posle prekršaja nad Mihajlovićem ne dosudi penal u 26. minutu za domaće.

Drugo poluvreme donelo je bar uzbuđenja na pretek prvo je Punoševac majstorski u 63. minutu pobegao odbrani domaćih izašao ispred Dimitrijevića za 0: 1 a zatim sledi velika ofanziva domaćih šansa za šansom ali Bojan Mihajović tek u 89. minutu posle kornera pogađa donji desni ugao golmana Todorovića za 1:1. I da bi sa neozbiljnostima završili domaći u zadnjim sekundama primaju gol i to kako, duga takozvana balonka dugo putuje prema golmanu Dimitrijeviću, on se nećka da pođe na nju za razliku od njega Dimčić je stiže i vraća u sredinu gde je Darko Đurđević šalje u mrežu za novi potop Varvarinavca i pitanje DOKLE VIŠE. !

Strelci: 0:1 Punoševac u 63, 1:1 Bojan Mihajlović u 89, 1: 2 Đurđević u 90. minutu. Stadion Temnića u Varvarinu, gledalaca:100. Sudija Dejan Miletić (Kruševac) 6. Opomenuti igrači: Nikola Savić i Veljić (Jovan Kursula) i Danijel Pavlović (Jasika). IGRAČ UTAKMICE: DARKO ĐURĐEVIĆ (Jasika).

JOVAN KURSULA: Dimitrijević 5, Rakić 6(Anđelković 6), Nikola Sav ć 6, Veljić 5, Popović 6, 5, Blagojević 5, 5, Krstić 5, Tomić 6, Mihajlović 6, Aleksandar Avramović 5, 5(Zoran Avramović 6, 5), Pejković 5, 5( Bojan Marjanović 6, 5).

JASIKA: Todorović 7, Sredojević 6, 5Pavlović 6, 5), Drndarević 6, Isailović 7, Tazić 6, 5, Jakovljević 7, Šoškić 6(Petković 7), Savić 6, 5, Dinčić 7, Punoševac 7, 5, Đurđević 7, 5.

Foto Rade Bradić: Zoran Avramović legenda Varvarinaca bio je besan na svoje igrače ali i sudiju Dejana Miletića

Fudbal Fudbal Prva rasinska okružna liga Jovan Kursula Jasika
Nema rezultata