XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Rudar - Karađorđe 3:0

07.04.2008 B.Biševac

Fudbaleri Rudara iz Baljevca zabeležili su prvu pobedu u nastavku sezone okružne lige. Posle mnogo bolje igre u toku većeg dela utakmice, baljevčani su savladali goste iz Ribnice sa 3:0. Od samog početka domaćin je krenuo dosta agresivno što je ubrzo i donelo rezultat. Rudar je do prednosti od 2:0 došao posle dva evro gola. Prvo je u 25. minutu Milović sa 30 metara uputio pravi projektil, lopta je pogodila prečku i odbila se iza gol linije. Pet minuta kasnije sa slične pozicije, prelep gol postigao je i Komljenović. Gosti su pripretili na početku drugog dela kada Milević ne koristi dve stopostotne prilike. Rudar potom rutinski privodi kraju utakmicu, a konačan rezultat postavlja iskusni Komljenović svojim drugim golom u 76. minutu.

Rudar: Vrndić, Milošević, Jemuović, Milović, Pokimica, Stupljanin, Beljaković, Komljenović, Matović (Đurđević), N.Peković (Dimitrijević), Vragić (Račić).
Karađorđe:
Kecović, Stošić, Ristić, Šiljković, Jevtović  (Marković), Šalinić, Aleksić, Baltić, Horvat (Bogavac), Bogdanović, Milević.

Fudbal Fudbal Raški okrug Rudar Karađorđe
Nema rezultata