XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

MOL: Jedinsto (Š) - Borac (L) 2:1

06.06.2016 Ivan Lalovic

Bitna utakmica za obe ekipe u borbi za opstanak u okružnom takmičenju. Domaćoj ekipi da osigura opstanak već u ovom susretu, a gostima da olakšaju put do tog cilja. Ipak, domaći su odigrali prilično grubo ovaj susret, u kojem su može se slobodno reći bili nadigrani od strane ekipe gostiju, ali ipak su na kraju uspeli osvojiti sva tri boda. Vreme kišovito tokom celog susreta.

Krenuli su gosti veoma dobro i prvih 15-tak minuta susreta protekao je u potpunoj njihovoj dominaciji. U 4. minutu oprobao ce Mucić ali je lopta otišla preko gola. U 8. minutu Mucić odlično izvodi slobodan udarac, ali brani golman domaćih Pešić. U 14. minutu velika radost za goste, koji preko Pavlović Milana dolaze do prednosti. Pavlović je bio najspretniji i nakon odbijene lopte istu ubacuje u mrežu nemoćnog Pešića, a za radost velikog broja gostujućih navijača, koji su po lošem vremenu došli u Štitar. Domaći su tek u 23. minutu zapretili golu gostiju i to nakon izvedenog kornera. U 40. minutu beležimo lep dribling Arnautovića. U 42. minutu imali su domaći najbolju priliku u prvom delu i to preko Radovanović Marka, koji je izašao sam pred golmana Radića, ali je uspešniji bio golman gostiju. Prvi deo se završio sa minimalnom prednošću gostiju, a može se reći i sasvim zasluženo.

U drugom delu susreta, domaći su krenuli agresivnije nemajući šta da izgube, ali i znatno grublje. Već nakon 7 minuta igre u drugom delu, tačnije u 52. minutu dolazi do izjednačenja. Nakon lepog ubacivanja strelac za domaće je bio Trifunović Igor. Imali su gosti i nakon izjednačenja prilika da ponovo dođu do prednosti i to u 57. minutu Mucić, kada je lopta završila tik pored stative gola golmana Pešića. U 64. minutu, jedan od boljih pojedinaca gostiju Mucić lepo šutira ali samo korner za goste. U 71. minutu susreta Mucić nakon izvedenog kornera pogađa prečku gola Pešića. U 73.minutu susreta beležimo najbolju priliku za goste, kada Pavlović Milan sa samo pola metra glavom pogađa spoljni deo mreže, a kada su svi loptu već videli u golu. Prilika koja je mogla rešiti ovu utakmicu odlazi u nepovrat. U 76. minutu kulminira grubost domaćina, kada Nikolić zbog pogibljenog starta dobija direktan crveni kartnon. Bližio se kraj utakmice, gosti su imali igrača više i očekivala se podela bodova. Ipak, da ne bude tako pobrinuo se Radovanovića Marko, koji u 86. minutu koristi neshvatljivu grešku gostujuće odbrane i postiže pogodak za veliku radost domaćih. Nije više bilo vremena da se šta bilo više učini, tako da bodovi ostaju u Šitaru.

Pojedini su opet podbacili, a sudbina kluba njih najmanje interesuje. Oni igraju bez želje i truda, pre svega mehanički, a u mislima ko zna gde. Ipak, spletom okolnosti ovaj poraz nije ništa uticao na plasman naše ekipe, tako da nam za siguran opstanak u rangu, u naredna tri kola trebaju još tri boda i to nadamo se već u nedelju na domaćem terenu.

FK “JEDINSTVO” Štitar -  FK "BORAC" Lešnica   2:1 (0:1)

Stadion FK "Jedinstvo" Štitar - Gledalaca: 100.

sudije:

G: Dikanović Igor - Šabac 8
P: Paunović Slobodan – Tekeriš
P: Kujundžić Danijel – Majur
D: Mandić Dragoljub – Vladimirci

strelci:
Trifunović Igor 52.minut, Radovanović Marko 86.minut /J/

Pavlović Milan 14.minut /B/

FK "JEDINSTVO" Štitar
1. Pešić Aleksandar, 2. Nikolić Mladen, 3. Đurašković Filip, 4. Jovanović Dušan, 5. Gajić Milovan, 6. Radovanović Ivan, 7. Savić Radomir, 8. Petrović Stefan, 9. Radovanović Marko, 10. Mirković Nemanja (Zeljić Slobodan), 11. Trifunović Igor (Milić Marko).

FK "BORAC" Lešnica
1. Radić Nebojša, 2. Petrović Milutin, 3. Đurić Stefan, 4. Tošić Mladen, 5. Perić Aleksandar, 6. Radovanović Zoran, 7. Petrović Dejan (Pavlović Nemanja), 8. Mucić Nikla, 9. Pavlović Milan, 10. Arnautović Predrag, 11. Đukić Predrag.

Fudbal Fudbal Mačvanska okružna liga Jedinstvo (Š) Borac (L)
Nema rezultata