XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

FSRO: Dugandžić tri puta kuca na vrata

13.11.2016 Stojan Petković

U Ratini sigurna pobeda domaćina protiv dobrog rivala iz Mataruga. Junak utakmice bio je Vladimir Dugandžić koji je het - trikom krunisao svoju igru i bio najzaslužniji za ubedljivu pobedu Poleta. Prvi pogodak postrigao je sedam minuta pore odlaska na odmor. Na udarac se odlučio sa dvadesetak metara i činilo se da će lopta biti lak plen golmana i veterana gostujućeg tima Svetomira Erovića. Međutim, loša procena vratara i lopta je bila u mreži.

 

Zanimljiva utakmica, zaslužena pobeda Poleta Foto: STOLE

U nastavku posle dvadesetak minuta posle solo prodora strelac drugog ola bio je Filipović. U međuvremenu i gosti su imali kolosalnu priliku da zatresu mrežu Županjca ali Raičević sa pet - šest metara nije uspeo da pronađe put lopte do mreže. To je ubrzo kaznio Dugandžić kada je posle centaršuta sa desne strane jedan odbitak golmana pretvorio u vođstvo od 3:0. On je četiri minuta kasnije postavio i konačan rezultat a onda uz aplauze iz gledališta prepustio svoje mesto mladom i talentovanom Nikoli Jeliću.

POLET - MATARUGE 4:0 (1:0)

RATINA: Gledalaca 50. Sudija: Nenad Simović (Kraljevo) 7,5. Strelci: Dugandžić u 38. 72. 76. Filipović u 62. (Polet). Igrač utaknmice: Vladimir Dugandžić (Polet)

POLET: Županjac 7, Jevtović 7, Mutavdžić 7, M. Jelić 7, Lazić 7, Robović 6,5, Pešić 6,5, Ćirović 7 (Savić -), Dugandžić 8,5 (N. Jelić -), Stevanović 7, Filipović 7

MATARUGE: S. Erović 6, D. Nikolić 7, Raičević 6, V. Nikolić 6,5, Mlađović 7, Milošević 6, Bojović 7, Živanović 6,5, Tenjević 6, I. Erović 6,5, Bojanić 6,5.

Fudbal Fudbal Raška okružna liga Polet Mataruge
Nema rezultata