XS
SM
MD
LG

3 : 0
1
X
2
0
0
0

Izveštaj utakmice

PFL Pančevo: Vojvodina Seleuš - Vulturul Grebenac 3:0

19.09.2016 Sportisimo 1663

Na stadionu u Banatskom Karlovcu, FK Vojvodina iz Seleuša je kao domaćin u okviru 6. kola ugostila FK Vulturul iz Grebenca. Pocetak utakmice je apsolutno pripao igracima iz Grebenca koji su 2 puta opasno pripretili golu Vojvodine ali im je nedostajalo malo sportske sreće kako bi svoje planove sproveli u delo tj. gol.

Igrao se 30. minut kada su se domaći fudbaleri oslobodili pritiska i zaigrali svoju igru koja ih krasi tokom prvenstva te nakon odlicnog prodora i ubacene lopte Vinka N. dobrim udarcem sa ivice kaznenog prostora dovodi domaće u vođstvo od 1:0. Nije se dugo čekalo na drugi gol fudbalera Vojvodine za koji je bio zaslužan Šuljagić U. koji je povisio rezultat na 2:0 te je to ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Početkom drugih 45. minuta fudbaleri iz Grebenca svim silana kreću na gol Vojvodine, te se ređaju šanse koje su propustili Popa N, i Mazaran L. Trener domaćina Dobričić G. je iz igre izveo Šamanc K. i u igru uveo Buia E, koji je svojim ulaskom znatno poboljšao igru domačina što je rezultiralo dobrim prodorom po desnoj strani nakon čega su gosti iz Grebenca skrivili jedanaesterac. Siguran sa bele tačke bio je Šuljagić U. i svojim drugim golom na utakmici stekao epitet najboljeg igrača utakmice, te samim tim i postavio konačan rezultat od 3:0 u korist Seleušana.

Fudbaleri Vojvodine u narednom 7. kolu gostuju u Banatskom Novom Selu ekipi Sloge, dok Vultulul na svom terenu dočekuje ekipu Jedinstvo Stević iz Kačareva.

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Vojvodina (S) Vulturul