XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Remi Čukaričkog u Surdulici

25.02.2018 FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog ostali su neporaženi u Surdulici, pošto su u utakmici 24. kola Super lige Srbije odigrali 0:0 protiv Radnika. Čukarički je bio bolji rival na meču, što govori i zvanična statistika. Ukupno 11 šuteva ka golu Nikole Vasiljevića, od čega je čak pet išlo u okvir gola. S druge strane, Kirovski je samo dva puta morao da interveniše.



Posed je, takođe, bio na strani našeg tima koji je izveo i 13 kornera. Izabranici Nenada Lalatovića bili su agilniji u drugom poluvremenu, u kom je Čukarički imao igrača više. Crveni karton, odnosno drugi žuti, u 70. minutu je dobio Dušan Pantelić.

Zanimljivo, Lalatović je na početku drugog poluvremena izvršio dvostruku izmenu. Umesto Luke Stojanovića i Darka Zorića na teren su ušli Petar Bojić i Nemanja Belaković. Priliku u 78. minutu dobio je i Ognjen Mudrinski koji je ušao umesto Beka Fofane.

Čukarički je meč počeo u ovom sastavu: Kirovski, Stevanović, Puškarić, Đurić, Bogosavac, Kopitović, Zorić, Docić, Stojanović, Ovusu i Fofana.

Čukarički je ostao na 4. mestu Super lige sa 42 boda. Jedan više (43) ima Radnički iz NIša, dok priliku da prestigne Čuku u nedelju ima Spartak (40).

Superliga Srbije Superliga Srbije Superliga Srbije Radnik Čukarički