XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Vojvodjanska liga Zapad: Hajduk – Cement 0:0

19.04.2010 Ž. Radivojević

Posle poduže serije neubedljivih igara, malo ko je čekivao da  „prežaljeni“ Hajduk neće izgubiti od ekipe koja se bori za prvo mesto. Posle podele bodova u Šimanovcima, Solunac je stvorio prednost od šest bodova  u odnosu na Cement.Gosti iz Beočina su tokom prvog poluvremena stvorili više izglednih prilika za golove  (posebno Djukanović). Gledaoci su očekivali trenutak kada će se „načeti“ mreža Aleksića. I u prvom minutima nastavka  utakmice dominacija Cementa: u 48. minutu, posle teškog kiksa Cvijanovića, Milanović propušta još jednu šansu da goste dove4de u vodjstvo. Kako se utakmica približavala kraju, domaće fudbalere su sve više „napadali grčevi“, dok je Cement stihijskim napadima pokušavao nešto više, a lopta je sve manje bila u igri, a više van terena.  Sve u svemu, antipropaganda fudbala.

Šimanovci – Gedalaca: 150. Sudija: Stevan Turi (Bačka Palanka). Žuti kartoni: Aleksić, Minić, Mrkajić, Radulović, Majkić i Lešnjaković (Hajduk). Igrač utakmice: Srdjan Djukanović.

HAJDUK:
Aleksić, Pajović, Perišić  (Stoljković), Cvijanović, (Stojanović) Kelebuda, Minić, Mrkajić, Radulović, Majkić, Svilar, Lešnjaković (Živanović).

CEMENT:
Ivanović, Dragoljević,  Trbović, Plavšić (Romić), Gostović, Popović, Džarić, Djukanović, Milanović, Ilić, Rakić (Kosović).

Fudbal Fudbal Vojvodjanska liga "Zapad" Hajduk Cement
Nema rezultata